![]() |
odtważanie napisów z DIVX na stacjonarnym DVD
Mam pytanko tego typu.Czy stacjonarne odtważacze DVD s± w stanie odtważać napisy z filmów w formacie DIVX.Odtważacz wyposażony jest w funkcję odtważania DIVX I MPEG4.Obraz i oryginalny dĽwięk idzie , kwestia rozchodzi się o te napisy. Może w jaki¶ sposób zintegrowac film z napisami?Tylko dla mnie jest to czarna magia. proszę o pomoc.
|
odtważanie napisów z DIVX na stacjonarnym DVD
Mam pytanko tego typu.Czy samochody s± w stanie przewozić osoby oraz towary. Samochód wyposażony jest w funkcję bagażnika. Osoby przewozić idzie, kwestia rozchodzi się o te towary. Może w jaki¶ sposób zintegrowac osoby z towarami? Tylko dla mnie jest to czarna magia. proszę o pomoc.
|
??? :D
|
Podaj info jaki to odtwarzacz.
|
philips lx 9600 sa.
A kolega comptom jest bardzo ale to bardzo ¶miesznym człowiekiem i jego odpowiedż rozbawiła mnie do łez.o ile wiem po to jest forum żeby się czego¶ dowiedzieć a nie na¶miewać się z niewiedzy innych.życzę powodzenia i pozdrawiam |
Trzeba Przerobic Napisy Z Formatu 'txt' Na 'srt' Programem 'subtitle Tool' Albo Podobnym.nazwa Pliku Z Filmem Musi ByĆ Taka Sama Jak Plik Z Napisami.wtedy Dvd Odpali Napisy.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:13. |