![]() |
Euro ++
cze
jak i czy w ogóle mozna przegrac euro + wersja najnowsza reward, na LG12? plytka instalacyjna dziala a kursowe nie!! czy dobrze mi sie wydaje ze euro jest zabezpieczone NewSecueRom? a moze po prostu potrzebuje patcha? pls help |
http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=3410&P=1&SID= #ID4
|
Po prostu jesteś ciotą i nie umiesz przegrywać płyt na tej swojej ****anej nagrywarce LG 16, która i tak przy 8 ledwo zipie. Kup lepiej napęd firmy cyber drive x24!!!
|
Cytat:
|
witam
panowie,panowie,spokojnie, po pierwsze kolega tu wymienil nagrywarke x12 a nie x16, Gunio za nim zaczniesz kogos obrazac i sprzet jaki ta osoba posiada naucz sie czytac ("ala ma kota"),LOOKASZ,kolega mgrabas podal ci rozwiazanie, ze swoje strony moge podpowiedzic,co nieraz powtarzam i co niektorzy kwestionuja wazna rzecza jest predkosc czytania z oryginalu (ja ustwiam x4),odczyt danych subcanalowych audio i data i musi dzialac (oczywiscie dla nagrywarki z RAW DAO),prosze aby autorzy tego forum sprawdzali co niektorzy i w jaki sposob pisza (wiem ze jest to pracochlonne,ale pamietajmy po co forum-chyba-zostalo stworzone) pozdrawiam |
Mike_ ma racje wolniejszy odczyt to nie głupi pomysł zwłaszcza przy subkanałach
ja równieżwolniej czytam taka płytkę ale tylko taką pozdro 6 |
Sam się *** jak się na żartach nie znasz!!!
|
dzieki wszystkim za podpowiedzi : ) nagrywam dokładnie wg zaleceń, ale płytka i tak u mnie nie działa, zastanawiam sie (problem dot. zarówno lg12 jak i lg16) czy te nagrywarki to obsługują??? chodzi mi o newsecurom! tak nagrane płytki czyta np. dvd pioneer. no wiec troszke nie rozumiem tej sytuacji....
|
Są ludzie którzy nie umieją przegrywać :) - powiedział pewien sportowiec
nie powienieneś mieć problemu o ile dobrze pamiętam to tylko pierwsza płyta jest zabezpieczona reszte możesz kopiować w locie |
mniejsza predkośc zrzucania? co to ma do rzeczy?kupcie sobie jakieś lepsze cd romy to bedziecie mogli kopiować płytki zabezpieczone w locie a tak to sie tylko męczycie.
|
Cytat:
tu nie chodzi o widzimisie tylko o odczyt danych subkanałowych...zreszta rób jak chcesz Twoja kopia pozdro 6 |
a co Ty z tym 72?
ja tylko mówie że zawsze zczytuje z max predkościa i nigdy nie zauwazyłem problemów, a troche tego zrobiłem, pytałem na forum co nie chodzi jak się zczytuje na maxa była odpowiedź edu romy co jest nieprawdą, czekam na dalsze propozycje. |
kostek, jakiego cd używasz?
|
kiedys NEC bodajże wyskoczył z takim napędem (dwa lasery)
i ponoć miał x72 Skoro tyle płytek juz kopiowałeś to pewnie kopiowałeś Słownik angielsko - angielski Cambridge ? to tylko cd cops ale ja to odczytuje max x8 inaczej nie chce sięuaktywnić ... |
p.s. czy Wy też macie problem z logowaniem ?
b. często mi siepyta o to bym się zalogował :( a potem jak wpisuje login/hasło i czarny ekran - dziwne powinno przenosić na forum ! może to tylko u mnie taki efekt |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:18. |