![]() |
Nagrywarka stacjonarna TEVION DRW 1000 problem
Kupiłem nagrywarkę stacjonarną TEVION DRW 1000, i wszystko ładnie nagrywa i odtwarza, ale płytę nagraną na niej nie darady potem skopiować do komputera i nagrać, w komputerze widać tylko 20 minut filmu, czyli tylko 1 vob inne są niewidoczne, nie pomaga AnyDVD, nawet nie pomaga DVD Decrypter, sprawdzałem na kilku komputerach i różnych napędach i to samo, w odtwarzaczu stacjonarnym chodzi cała płyta 2 godziny bez problemu, może nagrywarka w trakcie nagrywania zmienia jakoś sesję na płycie, czy ktoś się może spotkał z takim problemem i jak go rozwiązać.
|
Cytat:
|
A moze to jakiś problem z finalizacją płyty w stacjonarce... ? I komp nie chce czytać niesfinalizowanej płyty ?
Jabba |
Cytat:
|
Tevion????
Cytat:
Jacek |
...mam inną nagrywarkę (Pioneera 520Hs) i moja rada.
Dobierz sobie nośnik pod nagrywarkę.. Na niektórych nośnikach miałem identyczny efekt, a np na Hawk nagrany *8 -zero problemu na wszystkich napędach (u znajomych też). Co dziwne - Verbatim też z kłopotami (na *8) a TDK wszystkie idealnie. Ps - wszystkie te nośniki("złe") też na moim Pioneerku ...bez zarzutu. Pozdrawiam. :piwo: (...dopiero dojrzałem, ze stary temat...) :niepow: :) |
witam
ja rowniez nabylem ta nagrywarke poza kiepskiej jakosci tunerem (z kablowki nie jestem w stanie automatycznie zeskanowac kanalow, musze dostrajac recznie), zauwazylem, ze bardzo czesto samoczynnie w ciagu dnia sie zalacza i odtwarza ;))) czy komukolwiek udalo sie odczytac nagrane na niej plytki w innym odtwarzaczu albo komputerze? nie wiem o co chodzi, probowalem i z SONY i z HAWK , z TDK i wiekszoscia najtanszych plytek, ale zaden naped poza ta nagrywarka nie chce czytac plytek nagranych tylko na DVD RW+ verbatima moge nagrany film odtworzyc w innych napedach jakies Wasze doswiadczenia? pozdrawiam Jarek |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |