![]() |
noooo powiedzcie wprost ze to moja wina... :buu:
"beNde twardy, nie bede wycieral, niech kapia, kap, kap, kap..." |
Pare miechów temu było jakos weselej ,ciekawiej.....ehhhh
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kurcze niewiedzialem ze to forum jest tak stare ;p
kto nastepny wygrzebie jakis topic z XXw p.n.e :P |
cz chyba był jaki¶ czas temu chyba ze mi sie co¶ przewidziało :)
|
no no Gazor ... pdezwałby¶ się !!! przypomnij o sobie młodzieży !!!
no cordat i cz też by mogli dać znać bo napewno zagl±daj± tutaj.. niemożliwe by zapomnieli |
obar, cordat, cz i reszta pewnie zrobila dzieci, kariere i dala sobie spokoj z wypalaniem - bo teraz robia to zatrudneini na umowe zlecenie...
ja gram w generalsow (mam oryginal!!!!!!! - gra jest zarabista!) - a wieczorkiem koncert... w sumie - fajnie jest...:) |
mode nostalgia on
a ja się zapytam co się dzieje z Berserkiem, Callisto Tm, C0rdat'em, Bgn /bo zamilkł/ i wieloma innymi którzy rej wodzili jak ja na forum raczkowałem mode nostalgia of mode weekender on jeszcze 30 minut :) i 4 h grania w morrowinda 8) i będzie można powalczyć :) pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
no ale w koncu spojrzalem na daty i wszystko stalo sie jasne ;p |
O widze że gAzZzZoR jest z Rybnika!!!!!
|
he he wygrzebalem starego posta, dzis jest jego renesans:D
|
6
do Mi¶ka4 może jeszcze jeden temat zajmuj±cy siewył gamez und programez ?? wtedy by się topici nie myliły i nie zamieszczali pierdół na cdr -forum typu kupię sprzedam albo jak to jest z deutscher translatorem :) co Wy na to ...wiem wiem zaraz powiecie że jest tego pełno w inecie albo że zaraz się zaroi od różnych inny topiców - ale mimo wszystko czy nie warto by było przecież to jak najbardziej na miejscu np.: tylko dla zarejestrowanych :) pozdro 6 |
Mi sie bardzo podoba i to jest ważne :-D
Pozdro. Gazor P.S. Może zmiany drobne, ale zawsze to lepsze niz stare forum... Znacznie "ladniej" wyglada "kolorowe" forum od biało-czarnego... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:21. |