![]() |
Super Sygnatury i Avatary
Witam, chciałbym wam pokazać aukcję na której gość robi sygnaturki i avatary za bardzo niską kwotę. Sam korzystałem z jego usług i jestem poprostu zachwycony efektami pracy
Oto link do aukcji : http://... |
napewno nie dużo się pomylę jeśli powiem, że to ty sprzedajesz
a więc reklama, a jeśli reklama to i... a skąd wiem, no cóż, mod trochę może i widze na jaki mail założyłeś konto i jakimś cudem sprzedający ma ten sam, dziwne co nie |
Czyli DEL?? :)
|
co jest, link podany przez Knopixa nie dziala :(;):D
ale LOL, najpierw ktos reklamowal allegro, teraz to ale koles od allegro wczesniej sie wysilil i nastukal pare postow, a ten bezczel to sie w pierwszym tak wladowal, zreszta na tym forum ludzie juz z reguly maja swoje avatarki i sa raczej z nich zadowoleni wiec nie bardzo trafil |
i tu sie przydaja dezaprobaty :idea:
a wystarczylo umiescic post w innym dziale..... |
:D Samoreklama. A nie można było po prostu napisać że robisz avatarki po bardzo niskich cenach. A i dać chociaż jakieś obrazki które to udowodnią?
A tak na marginesie to ciekawe ile osób będzie za to płacić. Ja to bym może dał 50 gr góra 2zł ale po co jak można samemu zrobić... :> |
Ludzie to juz nie maja co sprzedawac.
<zdziwiony> |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
a ja sie wtrace z innym pytaniem - czym robicie takie fajne avatary ???
|
Cytat:
|
mi sie smartka podobaja... kazdy ma swój gust, ja nie uwazam ze mam jakis wybajerowany podpis czy avatar ;P
|
Cytat:
|
Cytat:
A jest :) np. tutaj Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:12. |