![]() |
Nowicjusz:):):)
Witam Wszystkich mam pytanie posiadam od 2 dni nagrywarke dvd i chcialbym sie dowiedziec jakim programem najlepiej konwertowac filmy z divx, avi itp na dvd i jakim potem to zgrywac na plyte dvd abym mogl odtworzyc w normalnym odtwarzaczu dvd..
Dziekuje i pozdrawiam |
Cytat:
Na początek polecam lekturę : http://www.cobraverde.net/ i www.nrg.to/robs Miłej zabawy ! Powodzenia |
załatw sobie NERO VISION EXPRESS konwersja trwa 2godz. ale napisy musisz wgrac w film w plik avi
|
Cytat:
|
Cobra
Bylem na twojej stronie i wszystko ok tylko tam jest tego tyle ze glowa boli a co do programow to nie moge wszystkich znalesc wiec pewnie lipa...film z dubbingiem zrobie bez problemu tylko z napisami i ewentualnie jak dodac jakies menu
|
nie poddawaj się - do ambitnych świat należy :D
a moja metoda nie jest trudna, wymaga jedynie uwagi i trochę cierpliwości na początku - ale efekty są THE BEST |
Cobra
Twierdze ze Twoja metoda jest superowa tylko ma pyt czy potrzebne sa te wszystkie programy??? a mam jeszcze jedno pytanie jezeli mam film w divix z dubbingiem i chce go nagrac na dvd to w jakim programie go najlepeij przerobic i przegrac film dubbingowany:)???
Z gory dzieki za odp |
Sponsik sprawdz moja metode NeroVision Express napisy bedziesz miał i meni z wyborem scen ja tak robie i wszyscy sa zadowoleni i niepotrzebuje tych smiesznych programów wystarcz mi jeden program i 2godziny trwa konwersja
|
boczek
Witam ok tylko musisz sie uzbroic w cierpliwosc i poswiecic mi troszke czasu na gg i pogadamy ok. a i czy wiesz skad sciaganac pelna wersje nerovision express?? POZDRAWIAM
|
Cytat:
ale jak ktoś bardziej ceni czas niż jakość to ta metoda bedzie OK... |
Polecam także program DVD2SVCD. Bardzo dobrze przerabia filmy AVI na DVD. Używa także CCE, TMPG i inne.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:01. |