![]() |
Cytat:
albo sprawdź ją na innym kompie |
Cytat:
Poradzilem sobie juz z moim problemem. Problem byl w nero. Thx for all :piwo: |
dlaczego nie odpowiadacie na moje wolania? To jest moj post a nie "crux'a"
pomozcie |
co do problemu z overburningiem - to pewnie nie korzystasz z trybu DAO lub
nie masz zaznaczone zamknij plyte po nagraniu. Generalnie Twoj problem tkwi w ustawieniu nero a nie w spawarce. Pokombinuj poczytaj podwieszony post |
Witam
Czytalem topic i wypalaniu plyt 800/870 i nic nie pomoglo. Instalowalem nawet ASPI i nic. Co to moze byc? Help |
tylo ze nigdy wczesniej mi sie to nie dzialo .. tasme i kabel sprawdzalem, sa wpiete
|
albo taśma IDE albo kabel zasilający nawala
|
przy flashowaniu wszytsko poszlo OK. Tylko cos teraz gdy chcialem nagrac CD, to mial pewne problemy z wyciagnieciem CD, nastepnie mi CD zniknal z "Mojego komputera" a gdy wlaczalem kompa od nowa to BIOS go nie wyktywal! W tej chwili "niby" wszytsko chodzi OK, ale to tylko dlatego ze nic nie nagrywam :-/
|
5.5.10.56 i ciagle nie dziala. Teraz to juz nie wiem co jest
|
była taka jedna wersja nero, która takie jaja robiła, nie pamiętam dokładnie która, ale zainstaluj nowszą wersje
5.5.10.56 jest ostatnią z serii 5.5 jeśli co http://www.nero.com/en/nero-up_vor.php |
Wersja 5.5.10.30
Wyskakuje okienko ze za mala pojemnosc plytki. Nie ma zadnej informacji o overburning. W nero ustawilem max pojemnosc plytki na 119 minut. Wlaczylem Overburning. |
co się pojawia? jaka wersja nero?
|
Podzialalo. Bios zmieniony. Ale plytek >703 nie wypala dalej ... co za porazka...
Czy ktos zna powod? Bo juz mi sie nie chce dalej szukac ... ile mozna |
potraktuj flashera Flashfixem - http://jankes.kizio.pl/inne/liteon/flashfix1117.rar - zasada przeciągnij i upuść
po tym zabiegu już będziesz mógł cofnąć wersje biosa używając standardowego flashera |
A wiec tak!
Mialem problem z wypalaniem plyt >703mb. Standard ponoc na liteonie 52327s. Gdzies bylo napisane na jakism forum: zmieni bios. Ok jest najnowszy i problem jest taki sam. Pozniej przeczytalem ze wersja QS0C jest najlpesza wiec sciagnalem i ... nie moge jej wgrac bo wg tego programiku nie mam odpowiadajacej nagrywarki do tego softu! O co tu chodzi?? Wszystko sie zgadza a on mi pisze "... to oprogramowanie jest przeznaczone dla 52327s..." czy cos takiego a pod tym komunikatem sa wymienione napedy i wlasnie ten powyzszy. O co tu chodzi? Co z tym zrobic? Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:41. |