Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Call of Duty, mam problem!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/call-duty-mam-problem-40030/)

Remix 04.11.2004 02:29

Witam!

A mi wywala blad podczas uruchomienia misji:

Could not find weapon info
"mg30cal_bipod_stand" for "misc_turrent"

czery jakies, bo instaluje sie dobrze i odpala tez... chce wlaczyc misje i dupa :(

M@X 04.11.2004 01:15

Przylaczam sie - Win XP SP2, podstawka PL, dodatek PL - all dziala!

Y@nkee_PL 03.11.2004 21:24

no ja też moge jedynie potwierdzić, że SP2 nie ma tu nic do rzeczy
podejrzewam skaszanioną wersję podstawową

Maciej 03.11.2004 21:19

Cytat:

Napisany przez sight
wszystkiemu winny windows xp SP2
w tym update nie chodzi dużo gier.
zainstaluj win xp SP1 bedzie git

a ja mam SP2 i jakoś zainstalowałem patcha 1.04 i dodatek Call of Duty - United Offensive.
To chyba nie wina SP2.

pablocoo 03.11.2004 21:13

A skad wiesz ze mam SP2 :D ?
Sprobuje odinstalowac bo nie chce mi sie znowu formata robic

sight 03.11.2004 21:09

wszystkiemu winny windows xp SP2
w tym update nie chodzi dużo gier.
zainstaluj win xp SP1 bedzie git

pablocoo 03.11.2004 19:10

NIkt nie pomoze? :smutny:

pablocoo 03.11.2004 17:24

Ilość załączników: 1
Czemu nie chce mi sie zainstalowac zadne uaktualnienie do Call Of Duty?
Dodam ze to wersja deviance i sama gra dziala bez problemu, ale chcialem zainstalowac dodatek i musze uaktualnic gre, a ona nie chce :ysz:

Pagerus 23.09.2004 15:07

Cytat:

Napisany przez Air
Problem rozwiązany, nie zależał od płyty głównej.

A od czego zależał? Pytam na wypadek jakbym się znalazł w podobnej sytuacji...

Air 23.09.2004 14:52

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Kurde - sam mam płytę NF7-SL Abita - czyżby więc miało mi nie chodzić Call of Duty??? :(

Problem rozwiązany, nie zależał od płyty głównej.

Pagerus 23.09.2004 14:32

Kurde - sam mam płytę NF7-SL Abita - czyżby więc miało mi nie chodzić Call of Duty??? :(

Air 21.09.2004 21:51

Demo podstawki działa normalnie a wersja finalna już nie. Co to ****a ma być??

woitas 21.09.2004 12:42

podobno angielski dodatek z polską grą działa - trzeba mieć wersję o rozmiarze 13xx.
u kumpla poszło - jak tylko dorwę w łapki, sprawdzę.

Air 21.09.2004 10:00

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
jesli nie dziala nawet po czystej instalacji to pozostaje pytanie co ****al polski wydawca gry - u mnie na nfroce2 demko dziala bardzo przyzwoicie [choc skacze gorzej niz cod a nic sie graficznie w sposob widoczny nie zmienilo]

fragment readme ktory zamiesciles dotyczy win98 wiec nie ma nic do rzeczy.. pytanie - ile twoj kolega dal za oryginal polskiego cod:uo? i gdzie go znalazl...

bo to ze angielski dodatek nie pojdzie na polskiej wersji cod to chyba jasne, nie pojdzie tez jesli masz wgrane od katalogu z cod'em jakies 'nieoficjalne mody' [mowiac brzydko cheaterskie] lub soundpacki, no i cod lepiej zeby byl w wersji 1.4 [na plycie z uo] masz patcha
jakos nie moge uwierzyc, ze gra napisana na sprawdzonym na miliony sposobow engine q3 nagle nie pojdzie na jakiejs, bardzo popularnej przeciez, plycie glownej na zasadzie - nie bo nie...

Gra jest czyściutka, bez jakichkolwiek cheaterskich sztuczek, wgrany patch 1.4. Dopiero co miałem dysk formatowany i wgrałem System i szpil. Sprawdzałem na dwóch kompach: u mnie (konfiguracja powyżej) oraz u siostry na płycie ECS nie pamiętam modelu, XP Sp1, Athlon 1600+, GF 4MX i tam zdziała bez problemu. U mnie wywala błędy. SID właściwie liczyłem na Twoją pomoc bo pamiętałem że masz podobną płytę i grywasz w COD. Spróbuje ściągnąć demo. Jak to też nie ruszy to się chyba potnę. :podbite:

P.S. To jest serio oryginał, nie wgrywałem już dodatku.

-Sid-The-Rat=> 21.09.2004 09:50

jesli nie dziala nawet po czystej instalacji to pozostaje pytanie co ****al polski wydawca gry - u mnie na nfroce2 demko dziala bardzo przyzwoicie [choc skacze gorzej niz cod a nic sie graficznie w sposob widoczny nie zmienilo]

fragment readme ktory zamiesciles dotyczy win98 wiec nie ma nic do rzeczy.. pytanie - ile twoj kolega dal za oryginal polskiego cod:uo? i gdzie go znalazl...

bo to ze angielski dodatek nie pojdzie na polskiej wersji cod to chyba jasne, nie pojdzie tez jesli masz wgrane od katalogu z cod'em jakies 'nieoficjalne mody' [mowiac brzydko cheaterskie] lub soundpacki, no i cod lepiej zeby byl w wersji 1.4 [na plycie z uo] masz patcha
jakos nie moge uwierzyc, ze gra napisana na sprawdzonym na miliony sposobow engine q3 nagle nie pojdzie na jakiejs, bardzo popularnej przeciez, plycie glownej na zasadzie - nie bo nie...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:54.