![]() |
Witam!
A mi wywala blad podczas uruchomienia misji: Could not find weapon info "mg30cal_bipod_stand" for "misc_turrent" czery jakies, bo instaluje sie dobrze i odpala tez... chce wlaczyc misje i dupa :( |
Przylaczam sie - Win XP SP2, podstawka PL, dodatek PL - all dziala!
|
no ja też moge jedynie potwierdzić, że SP2 nie ma tu nic do rzeczy
podejrzewam skaszanioną wersję podstawową |
Cytat:
To chyba nie wina SP2. |
A skad wiesz ze mam SP2 :D ?
Sprobuje odinstalowac bo nie chce mi sie znowu formata robic |
wszystkiemu winny windows xp SP2
w tym update nie chodzi dużo gier. zainstaluj win xp SP1 bedzie git |
NIkt nie pomoze? :smutny:
|
Ilość załączników: 1
Czemu nie chce mi sie zainstalowac zadne uaktualnienie do Call Of Duty?
Dodam ze to wersja deviance i sama gra dziala bez problemu, ale chcialem zainstalowac dodatek i musze uaktualnic gre, a ona nie chce :ysz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurde - sam mam płytę NF7-SL Abita - czyżby więc miało mi nie chodzić Call of Duty??? :(
|
Demo podstawki działa normalnie a wersja finalna już nie. Co to ****a ma być??
|
podobno angielski dodatek z polską grą działa - trzeba mieć wersję o rozmiarze 13xx.
u kumpla poszło - jak tylko dorwę w łapki, sprawdzę. |
Cytat:
P.S. To jest serio oryginał, nie wgrywałem już dodatku. |
jesli nie dziala nawet po czystej instalacji to pozostaje pytanie co ****al polski wydawca gry - u mnie na nfroce2 demko dziala bardzo przyzwoicie [choc skacze gorzej niz cod a nic sie graficznie w sposob widoczny nie zmienilo]
fragment readme ktory zamiesciles dotyczy win98 wiec nie ma nic do rzeczy.. pytanie - ile twoj kolega dal za oryginal polskiego cod:uo? i gdzie go znalazl... bo to ze angielski dodatek nie pojdzie na polskiej wersji cod to chyba jasne, nie pojdzie tez jesli masz wgrane od katalogu z cod'em jakies 'nieoficjalne mody' [mowiac brzydko cheaterskie] lub soundpacki, no i cod lepiej zeby byl w wersji 1.4 [na plycie z uo] masz patcha jakos nie moge uwierzyc, ze gra napisana na sprawdzonym na miliony sposobow engine q3 nagle nie pojdzie na jakiejs, bardzo popularnej przeciez, plycie glownej na zasadzie - nie bo nie... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:54. |