![]() |
ja tez mam problem z tym zabezpieczeniem bo przegrywam płytkę na HD w postaci obrazu płyty decrypterem (chodzi o płyte dvd audio) potem po zamontowaniu tego obrazu w Daemone albo Alcoholu nie chce mi tej płyty żaden program odtworzyć.I co wy na to?
|
Sorry http://www.divx.howto.pl/modules.php...owpage&pid=110 tu masz jak poprawnie nagrać taką płytę DVDDecrypter automatycznie usunie zabezpieczenia typu CSS, CPPM .
|
Cytat:
RCE i Macrovision to calkiem inne zabezpieczenia. |
ok, ok:) ja tylko nie mam doswiadczenia i czy przez "usunac blokade (...)" program ma na mysli usunac ja z tej plytki na dobre, czy, tylko na te pare chwil gdy bedzie ja zgrywal, ominać, nie uszkadzajac plytki:) czyli - jesli to zrobie, to czy to zabezpieczenie nadal bedzie na plytce, jesli ktos inny ja ode mnie wezmie i wrzuci do swojego odtwarzacza, czy po moim usunieciu zabezpieczen plyta juz jest nie chroniona niczym? czy zabezpieczenia nadal tam beda, czy nie? moze to juz jest irytujace z mojej strony, ale serio, nigdy tego nie robilem, a nie chce komus plytki walnac, bo nie jest moja :P
|
Wyraźnie jest napisane w opisie programu "Program potrafi także usunąć blokadę regionalną oraz Macrovision."
|
ehh, jak zgrac material z plyty juz wiem, teraz mi chodzi tylko o to czy dvd decryper zabezpieczenia ominie, czy usunie na amen. ja rozumiem, ze to juz jest nagrana plyta i skasowac sie raczej nic nie da, ale wole sie upewnic, czy te zabezpiecznia aby na pewno zostana na tej plycie po moim ripowaniu:)
|
|
css/cppm...poczatkujacy ma problem...
dvd decrypter w gordianie wykrywa mi na plycie z filmem zabezpieczenie typu css/cppm. czy jesli go uzyje to on usunie zabezpieczenie z plyty, czy tylko ominie i plytka na przyszlosc nadal bedzie zabezpieczona?? pilne...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:59. |