![]() |
Cytat:
|
u mnie też ładuje się normalnie... w końcu.
|
no jest odpowiednia godzina i furum narescie chodzi dobrze :D
|
no teraz faktycznie lepiej :)
|
Jak narazie chodzi bardzo dobrze. Oby zawsze tak chodzio... 8 )
|
Teraz chodzi super!! Może przez to, że wszyscy są teraz w pracy, na uczelniach, w szkolach itd.
p.s. Już się nie moge doczekać 1.10.04r -> witajcie 1,5 Mbit/s :jupi: |
Mi się własnie kilka razy zdarzyło, że zostałem automatycznie wylogowany z forum (i nie chodzi mi tu o czas bezczynności po którym zostaje automatycznie wylogowany).
|
no cieko biega teraz :(
|
a teraz nie :(
|
Tak jak teraz chodzi forum to mogłoby być zawsze. Strony forum otwierają się w max 5 sekund.
|
Około 8 wogóle nie mogłem wejść ani na forum ani na glówną cdrinfo.
Teraz potwierdzam chodzi zaskakująco szybko. |
Od kilku dni były jakieś problemy z jednym z routerów w Poznaniu. Być może to przez to. U mnie przed chwilą niesamowicie się ślimaczyło, ale nagle dostało jakiegoś super przyspieszenia i otwiera się w sekundę. Mam nadzieję, że tak już zostanie ;)
|
u mnie tez jakos ok. godziny 19 slimaczy sie. A nawet teraz o 6.00 chodzi bardzo wolno. Łącze mam radiowe dostawca to Telekomunikacja Kolejowa uff Tylko czekac na pooprawe
|
U mnie to samo czyli czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam .....................................
aż mam juz dosyć :wsciekly: |
I ta sama godzina i tak samo wolno ciągnie :ysz: Rano chodzi świetnie ale wieczorkiem coś ostro zwalnia :ysz:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:45. |