![]() |
Ja do blondynek ...ależżż skąd , każda moja była i terażniejsza to blondynka...i o dziwo prawie każda to fryzjerka ;)
a jak ktoś tu już powiedział ..."liczy się wnętrze" || Wracajmy do tematu...jak tam twój problem z Windowsem? |
Cytat:
a forum jest po to by czegos sie dowiedziec....wiec pytam takze Was....nie tylko kolegow,kolezanek,znajomych,rodziny,przyjaciol,ryb ek.... ale chyba kupie rybki :idea: ...moze one mi pomoga... ;p :peace: |
Cytat:
|
it's a big problem
|
Wyprobuj - opcja przywracania systemu.
Jak to zrobic bez oryginalnej plytki - no coz, ktos ci z cala pewnoscia powie. A jezeli jednak nie - no to ...ja wiem jakis uczynny znajomy ...(z plytka)...albo co??? |
Cytat:
Popytaj może ktoś Ci pomoże z problemem...napewno masz kolegów, koleżanki, znajomych, rodzinę, przyjaciół, rybki. ...eeee zapędziłem się :mruga: |
A może zaproś jakiegoś usera ze Szczecina... moze on coś zrobi z tym twoim windowsem i będziesz miała spokój ;)
|
to znowu ja i moj nie rozwiazany problem :(
nie posiadam i nie bede posiadac plytki windowsa ktory zostal mi wgrany...tak wiec problem przywrocenia usunietych przez pomylke skladnikow windowsa jest aktualny....mam jakies plytki ale nie moge nic zrobic bo sa to jakies starsze wersje....a myslalam nad ponownym zainstalowaniem windowsa...albo pogrzebaniu w rejestrze....juz sama nie wiem... jestem zdesperowana :buu: ....a formatu nie chce.... :rozwal: |
A może wystarczy Ci podesłac na email te niesczesne Karty?
Albo kup mamie papierowe i powiedz że od monitoa psuje sobie wzrok :D |
Cytat:
W przeciwnym wypadku trzeba sobie skołować we własnym zakresie lub zrobić to co chłopaki proponowali wyżej - no ale może bez tego płakania ;) |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
To robi dobre wrazenie. Pozniej..... no owszem, mozesz wypalic sobie Win+SP2. |
Jeśli masz "gołego" Windowsa XP ...to sobie sciągnij SP1 ...zrób integracje WinXp z Sp1...w/g tego opisu...:
http://xp.freshsite.pl/art/windowsxp_sp1a_cd.html wypal na płytke i już masz Windowsa XP z Sp1 Jeśli nie posiadaasz nagrywarki ...nagraj to do obrazu na dysk twardy. Potem tylko zamontuj ten obraz do wirtuala. PS.Lepiej jak byś zobiła z SP2 ...:) który posiada już w sobie SP1 i nowe aktualizacje. |
Cytat:
Pobiec po informatyka ktory posiada plytke??? Nie wiem!!! |
sciagnac sobie ja z netu najprostrze i najszybsze wyjscie :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:30. |