![]() |
bios od 1633S do 832S
Czy można wgrać do 832S bios od 1633S? ???
|
Spróbuj :taktak: Będziemy wdzięczni :taktak:
A tak na serio to nie można :nie: |
no @bartek15 niech sproboje bedzie pierwszy w kolejce do servisu :D
|
Ja idę jutro jednak ze swoją 832S do serwisu bo chcę 1633S :D Dzisiaj robiłem testy i nagrywa super ale mam problem z płytkami oryginalnymi. W Nero CDSpeed w teście transferu i na początku idzie predkością coś ok. 8x a już tak od. 1GB spada do 3x i są ząbki już do końca. Powiem, że są problemy z odczytem płytek DVD-ROM. :D 1633S już czeka na mnie :D
|
no tak ja zostej przy mojej 812 bo pali bez zarzutu i wszystko czyta ale jeszcze czekam jak Turboni kiedy wyjdzie cos porzadnego do nagrywania dl bo narazie to i tak dl drogie a nosnikow kompatybilnych z tymi szybkosciami jeszcze niema za duzo a jak sa to drogie wiec czekam moze juz na blue wizie :D
|
Za niebieskim laserem jeszcze poczekasz :taktak: A pozatym to narazie nie stanie się popularne bo musiałbyś zmienić stacjonarkę dvd :taktak:
P.S. Można nagrać Verba DL 4x przecież :D Chyba jednak pójdę trochę później bo byłem ostatnio pod koniec lipca w serwisie (nie wypada tak co miesiąc) a pozatym to tak jak mówicie lepiej zaczekać za czymś porządnym do DL. Może w październku lub listopadzie coś wyjdzie z DL 4x i DVD+-16x :D |
no wlasnie na to czekam :D i odwiedze serwis z pretensjom ze znowu padl :)
mam 3 plytki zrabane - wina nosnika ale zawsze dowod :D |
ale wzorowa uczciwość tutaj widze...
|
Cytat:
Bo nie jarzę :nieee: Nikt tu przecież nie psuje sprzętu :nie: Zanoszą sprawny sprzęt i mówią, że taki nie jest :smutny: Jeżeli Max Super Hiper Mega servisanci pozwalają z siebie robić głupa To jak myślisz, czyj to jest problem? :> :D |
No właśnie czyj to problem :mruga:
|
no podlanczam sie pod problem-czyj on jest ???
|
jaki problem?
nasz klien nasz pan wic wnet litka dostanie nowego by pali po wsze czasy:D |
Cytat:
maniek |
Narazie jednak się nie wybiream. Poczekam tak jak Turboni za czymś szybszym :taktak:
|
no i dobra decyzja narazie trzeba czekac a jak za czesto bedziesz chodzil do serwisu to moga sie zezlic :>
ja czekam narazie cierpliwie :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:36. |