![]() |
GCE 8526B wgrywał ktoś nowy firmłer???
Witam, mam firmware 1.01, na stronie jest 1.03 czym się różnią??? Opłaca się ingerować?? Da się zbackupować stary BIOS???
|
Jest oki pali lepiej na tym firmwarze na nośnikach mediastore mam mniej problemów po za tym poprawnie rozpoznaje mi Tdki metallici jako 52 a nie 48 i dobry biosek ani jedna plytka nieskopana i jest oki ten bios w kprobe troszeczkę poprawilo się na mediastore i esperach mi
|
Dzięki mistrzu. Napisze jeszcze tylko czy da sie zrobić backup i jeśli tak, to jak???
W ReadMe, piszą tak: This firmware update is for drives with original firmware versions below 102. The drives must be original LG branded drives with the CD Writer model number GCE-8526B (no OEM units). Czyli mam below 102, ale skąd mam pewność, że mogę wgrać?? No pisze LG, ale chyba jest OEM (nie wiem dokładnie, bo kompa tacie nowego sprawili do firmy i wymontowali mi tylko nagryware, była kupiona w całym zestawie). Wpadłęm teraz w konsternacje. P.S. Ślub 30go??? Może jesteś z Żor :> ;) |
Cytat:
p.s oem to inna firma wziela lgka i sobie produkuje na licencji więc jak masz legal lg to flashuj |
Ilość załączników: 1
Tak wygląda etykieta (ikonka H-L taka sama jak ww flashu od LG).
To będzie to, nie?? |
Cytat:
|
Yes I do??
Może miało być: "This is it" albo coś podobnego??? :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:54. |