![]() |
Problem z programem The FilmMachine Pomocy!!!
:'( Witam wszystkich i prosze serdecznie o pomoc ewentualnie o porade!!
Mam program The FilmMachine który miałem zainstalowany razem z programami Cinema Craft Encoder 2.50,Quenc i Conopus wszystko chodziło ok.Przerabiało mi filmy z Avi na DVD itd.i było kool, jednak pewnego dnia zrobiłem formata kompa i powgrywałem wszystko to samo,a nawet więcej bo już wtedy troche kombinowałem.Zaczołem nawet wgrywać inne wersje The FilmMachine i Cinema Craft Encode ale to nie dało rezultatów przestało mi przerabiać,tzn przerabia ale sam głos i tworzy ciemny obraz z czerwonym paskiem na dole ekranu o wielkości góra 600Mb wspomne że przedtem tworzyło pliki DVD o pojemności 2,6 Gb.Dlatego prosze moze ktoś widział juz coś takiego ewentualnie zna przyczyne i prosze o pomoc przypomne że mam win xp pro.FilmMachine 1.0-1.2,Cinema Craft Encode 2.50-2.67,Conopus Pro Codec,Quenc, zgóry dzieki za wszystkie info. :mruga: |
Cytat:
Ale jak byś sobie nie poradził To sprawdź może TO :czytaj: Taka mała alternatywa I także działa! PS Tu podziękowania dla Czołgisty, który pomógł zrozumieć to, co niepojęte :D |
Cytat:
@marcin123 Vizzard ma rację , pewnie coś przeoczyłeś, sprawdź wszystko na spokojnie jeszcze raz. Link z poradnikiem który podał Vizzard jest na 200% sprawdzony ! Vizzard ! ale dajesz w tyłek ! Myślisz że ten avatar zmiejszy poziom agresjii ? |
Problem z programem The FilmMachine
:) Dzięki wszystkim serdecznie zainstalowałem kodery i jest już git ale jeszcze niechce mi wszystkiego przerabiać np film z dubbingiem nie idzie pokazuje sie jakiś error ale myśle że se z tym tez jakoś poradze większość już przerabia jeszcze raz wielkie dzięki!!!!
|
Cytat:
|
JA własnie zainstalowałem The FilmMachin i CCE 2.5 no i mam to samo, czyli czerwone paski na dole i czarny ekran ? Nie mam pojecia co to jest.
|
Cytat:
|
problem z film machine
Witam.
Mam problem z programem film machine. Przerobilem film do formatu VCD przy użyciu CCE ale przy ogladaniu efektu koncowego okazuje sie, ze dzwiek jest z jakimis trzaskami szczegolnie w czasie kiedy nie ma tekstu mowionego. Nie mam pojecia w czym moze byc problem. Z gory dzieki za wszelka pomoc |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:51. |