![]() |
Prędkość nagrywania
Witam, często na forum ludzie piszą że nagrywają płytki 4x z prędkością 8x. Po jakich zabiegach jest to możliwe i na jakich palnikach ??
pozdro |
to tylko zalerzy od nosnikow np w przypadku verb4x mozna ja nagrac 8x lub platinum8x mozna nagrac z wieksza szybkoscja:)
|
Cytat:
|
No właśnie u mnie Nero też pokazuje tylko te prędkości które obsługuje płytka, więc w jaki spsób Legion nagrywasz większą prędkością ??
|
Cytat:
|
Cytat:
Oki , dzieki za info - chyba musze zmienic dostawce plytek. A tak propo wspomniales ze nagrywasz az kilkoma programami - powiedz ktory z nich wydaje ci sie najlepszy ? |
winoncd 6 ed,clonecd 5,clonedvd2,roxsio easy dvd wszystkie sa dobre ale moge ci powiedzic ze do filmow najlepsze jest Clonedvd2
do danych winoncd 6 a do iso easy dvd :) |
Cytat:
Ja dotychczas mialem nagrywarke CD-R/W i uzywalem Nero i nie mialem zadnego problemu z nim ale po przeczytaniu kilkunastu postow na forum wacham sie czy nero bedzie dobre do DVD |
Cytat:
|
Czy ktoś poda konkrety ?
Np. Mająć nagrywakę z max burn x16. " W programie xxx nagrasz płytkę x4 z prędkośćią x 8 " ? ( oczywiście czy będą błędy czy nie to już druga sprawa ) - a może powinienem zapytać, czy da się wyłączyć funkcję smartBurn( czy ich odpowiedniki) ? Będę wdzięczny za wszelką odpowiedź. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:36. |