Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Problem z dzwiękiem (https://forum.cdrinfo.pl/f5/problem-dzwiekiem-40173/)

silent22 23.09.2004 18:31

Problem z dzwiękiem

Witam
problem polega na tym że jak wsadze płyte do cd-romu to słysze w głośnikach jak ona chodzi tzn. taki swist bardzo mi to przeszkadza, prosze o pomoc
Pozdro

bakupl 23.09.2004 18:57

... wycisz audio cd czy tam cd player... czy cos takiego tam gdzie sie głośność zmienia

kodziu 23.09.2004 21:34

JA mam to samo, ale już sie przyzwyczaiłem. :ASD
Zobacze czy twój sposób pomoże. A macie coś takiego że jak pogłośnicie to słyszycie w głośnikach jak działa myszka?
<lol>

Y@nkee_PL 23.09.2004 21:50

odepnijcie kabelki anologowe, o ile je macie ;)

bakupl 23.09.2004 21:57

Ilość załączników: 1
Zróbcie tak jak na załąćzniku i po problemie!!!

Turboni 23.09.2004 22:39

zmiencie kompy a stare za okno:D ( sorry ale nie moglem )

legion 23.09.2004 22:58

jak swista to moze znak ze trzeba na oliwic :D

silent22 24.09.2004 10:34

Cytat:

Napisany przez Turboni
zmiencie kompy a stare za okno:D ( sorry ale nie moglem )

Nie no wydaje mi sie ze moj athlon 1700 z 512 ram, radeonem 9600 plyte glowna tez niezla gigabyte pól roczna no moze jedynie dysk twardy 40gb nadalby sie do wymiany wiec wydaje mi sie ze nie w tym problem wiec jak nie umiesz odpowiedziec to nie nabijaj postów tekstami ktore nic nie wnosza
Pewnie masz pelno kasy i sobie wymieniasz czesci co miesiac no ale niestety nie kazdego na to stac
Dzieki za pomoc reszcie
Pozdro

Turboni 24.09.2004 10:45

Cytat:

Napisany przez silent22
Nie no wydaje mi sie ze moj athlon 1700 z 512 ram, radeonem 9600 plyte glowna tez niezla gigabyte pól roczna no moze jedynie dysk twardy 40gb nadalby sie do wymiany wiec wydaje mi sie ze nie w tym problem wiec jak nie umiesz odpowiedziec to nie nabijaj postów tekstami ktore nic nie wnosza
Pewnie masz pelno kasy i sobie wymieniasz czesci co miesiac no ale niestety nie kazdego na to stac
Dzieki za pomoc reszcie
Pozdro

nie oburzaj sie - troche poczucia humoru. ;)
tak do twojej wiadomosci nie mam pelno kasy i czesci ne wymieniam co miesiac (a szkoda) :(

silent22 25.09.2004 12:37

Cytat:

Napisany przez Turboni
nie oburzaj sie - troche poczucia humoru. ;)
tak do twojej wiadomosci nie mam pelno kasy i czesci ne wymieniam co miesiac (a szkoda) :(

spoko troche mnie ponioslo:)

andrzejj9 25.09.2004 20:02

Cytat:

Napisany przez bakupl
Zróbcie tak jak na załąćzniku i po problemie!!!

No tak, ale jak się będzie chciało CD-Audio z CD-Romu posłuchać? I to w starszym komputerze, gdzie musi to wtedy iść przez kabelek?

paja 26.09.2004 11:50

Kurcze a tak a propo ja mam starego sund blastera i może w kompie się odtwarzać tylko jedne źródło dźwięku (np. winamp) gdy gram muzyka z winampa lub jakiś inny program wydaje jakiś dźwięk to reszty nie słychać czy może są jakiś sterowniki (aktualnie mam stare) by było inaczej (np granie z winampem [to i to słychać]) a nie tak jak dotychczas czy już nie ma na to rady ???

Maciej 26.09.2004 12:19

Cytat:

Napisany przez paja
Kurcze a tak a propo ja mam starego sund blastera i może w kompie się odtwarzać tylko jedne źródło dźwięku (np. winamp) gdy gram muzyka z winampa lub jakiś inny program wydaje jakiś dźwięk to reszty nie słychać czy może są jakiś sterowniki (aktualnie mam stare) by było inaczej (np granie z winampem [to i to słychać]) a nie tak jak dotychczas czy już nie ma na to rady ???

spróbuj z innymi sterownikami do tego SB.
http://pl.europe.creative.com/suppor...rs/welcome.asp

Cytat:

Napisany przez silent22
Witam
problem polega na tym że jak wsadze płyte do cd-romu to słysze w głośnikach jak ona chodzi tzn. taki swist bardzo mi to przeszkadza, prosze o pomoc
Pozdro

-odłącz kabelek Analog Audio, a jak możliwość podłącz kabelek Digital Audio(SPDIF).
-Jeśli masz Windows XP nie musisz mieć żadnych kabelków, dzwięk idzie poprzez taśmę ...jesli mamy włączony w właściwościach napędu..."Włącz cyfrowe odtwarzanie dzwięku CD dla tego urządzenia ..."

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:37.