![]() |
Problem z dzwiękiem
Witam
problem polega na tym że jak wsadze płyte do cd-romu to słysze w głośnikach jak ona chodzi tzn. taki swist bardzo mi to przeszkadza, prosze o pomoc Pozdro |
... wycisz audio cd czy tam cd player... czy cos takiego tam gdzie sie głośność zmienia
|
JA mam to samo, ale już sie przyzwyczaiłem. :ASD
Zobacze czy twój sposób pomoże. A macie coś takiego że jak pogłośnicie to słyszycie w głośnikach jak działa myszka? <lol> |
odepnijcie kabelki anologowe, o ile je macie ;)
|
Ilość załączników: 1
Zróbcie tak jak na załąćzniku i po problemie!!!
|
zmiencie kompy a stare za okno:D ( sorry ale nie moglem )
|
jak swista to moze znak ze trzeba na oliwic :D
|
Cytat:
Pewnie masz pelno kasy i sobie wymieniasz czesci co miesiac no ale niestety nie kazdego na to stac Dzieki za pomoc reszcie Pozdro |
Cytat:
tak do twojej wiadomosci nie mam pelno kasy i czesci ne wymieniam co miesiac (a szkoda) :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurcze a tak a propo ja mam starego sund blastera i może w kompie się odtwarzać tylko jedne źródło dźwięku (np. winamp) gdy gram muzyka z winampa lub jakiś inny program wydaje jakiś dźwięk to reszty nie słychać czy może są jakiś sterowniki (aktualnie mam stare) by było inaczej (np granie z winampem [to i to słychać]) a nie tak jak dotychczas czy już nie ma na to rady ???
|
Cytat:
http://pl.europe.creative.com/suppor...rs/welcome.asp Cytat:
-Jeśli masz Windows XP nie musisz mieć żadnych kabelków, dzwięk idzie poprzez taśmę ...jesli mamy włączony w właściwościach napędu..."Włącz cyfrowe odtwarzanie dzwięku CD dla tego urządzenia ..." |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:37. |