![]() |
Cytat:
wiesz teraz wiecej sie przeznacza na funduusze reprezentacyjne marketingowcow niz na badania i rozwoj, cos wyliczenia ekonomistow i statystyka...gorzkie zale part 1 is over ;) |
dokladnie teraz ilosc a nie jakosc :(
|
Cytat:
|
no tak kiedys solidniej sie robilo teraz robi sie na masowe a nie jak kiedys:)
|
Cytat:
|
no ja raczej w nero nie mam wiary wole winoncd lub clonedvd2 jak narazie na nich zadnych problemow a z nero to jak w kaledoskopie:)
|
Cytat:
|
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=39615
zobacz sobie iteresujacy temat:) |
Cytat:
zreszta ostatnie nero6 nie jest wcale takie najgorsze tak sadze |
no ale jak wiesz kazdy litek inaczej sie zachowuje u ciebie moze palic super na CG3B a u mnie na oficjalnym VS0B tak to jest wlasnie z litkami:) takze wazny jest program do nagrywani :taktak:
|
Cytat:
|
no nieefektywnie bo 4x w kp powinien ustawic i nie bylo by tej szpilki no bios jest oki ale jednak to nie jest to czego mi bylo trzeba :)
|
Cytat:
|
@kondziorek juz ci kiedys mowile ze robisz bledy pierszy wykres ustawiales na 8X :( (patrz jakia masz tam szpilke masz ustaiwone remove spike:)?)a ma byc na 4x a drogi no media trzeba kprobe ponownie uruchomic bo nie wykryl nosnika
|
Ilość załączników: 2
witam!
ja rowniez poczytalem troche na temat tego nowego CG3B i tak mi sie to spodobalo, ze teraz moj Litek jest CG3B... Jakosc nagrywania sie znacznie poprawila... a co do predkosci 8x, dla full-plytki DVD-Video na biosie VS0A przeszly niepomyslnie :( poprostu ogladajac na stacjonarce, przy koncu filmu, nagle przerywa, albo sciezki przeskakuje, najwyrazniej gubi sciezke... wiec od razu, jak w opisie do CG3B znalazlem, ze zrobiony byl pod katem jakosci, a nie szybkosci, to go wgralem. i jestem bardzo zadowolony, z testow, ktore przeprowadzilem, Litek mi pali jak burza, a przy Video i predkosci 8x nie wywala... Pozdrawiam i polecam te nowe przerobki!!! a zeby nie byc goloslownym, przedstawie tu jeszcze testy palenia na tym nowym biosie: a ta szpileczka, to pewnie byl ten stop na rekalibracje... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:49. |