Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Liteon SOHW832 VS0A Omnipatch itp (https://forum.cdrinfo.pl/f15/liteon-sohw832-vs0a-omnipatch-itp-40180/)

bennyone 26.09.2004 15:57

Cytat:

Napisany przez Turboni
dokladnie teraz ilosc a nie jakosc :(

Teraz kolorki, reklamy, marketingowa gadka itd...czyli jak sciemnic klienta zeby myslal ze jest wazny i ze jest lepiej jednoczesnie obnizajac koszta produkcji
wiesz teraz wiecej sie przeznacza na funduusze reprezentacyjne marketingowcow niz na badania i rozwoj, cos wyliczenia ekonomistow i statystyka...gorzkie zale part 1 is over ;)

Turboni 25.09.2004 23:01

dokladnie teraz ilosc a nie jakosc :(

bennyone 25.09.2004 23:00

Cytat:

Napisany przez legion
no tak kiedys solidniej sie robilo teraz robi sie na masowe a nie jak kiedys:)

dobra, spokoj bo zaczynamy gadac jak kombatanci na zebraniu ZBOWID

legion 25.09.2004 22:56

no tak kiedys solidniej sie robilo teraz robi sie na masowe a nie jak kiedys:)

bennyone 25.09.2004 22:46

Cytat:

Napisany przez legion
no ja raczej w nero nie mam wiary wole winoncd lub clonedvd2 jak narazie na nich zadnych problemow a z nero to jak w kaledoskopie:)

Wiesz ja od wielu lat juz zauwazam pogorszenie sie jakosci absolutnie wszystkiego - wyobraz sobie dawne dyski twarde 210mega u znajomego nadal taki dziala.... a te obecne po 3 latach sie rozsypie to samo z cdromem x4 po prostu teraz wszystko wyglada ladnie(nero6 naprzyklad) gorzej z funkcjonalnoscia i bezawaryjnoscia

legion 25.09.2004 22:29

no ja raczej w nero nie mam wiary wole winoncd lub clonedvd2 jak narazie na nich zadnych problemow a z nero to jak w kaledoskopie:)

bennyone 25.09.2004 12:58

Cytat:

Napisany przez legion
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=39615
zobacz sobie iteresujacy temat:)

Powiem Ci ze nieciekawie wyglada to wszystko....ale ja sadze ze to tez od nosnika zalezy, no i pozostaje miec wiare w aktualizacje nero ;) choc moze wiara o zle i naiwne dosc stwierdzenie

legion 25.09.2004 12:36

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=39615
zobacz sobie iteresujacy temat:)

bennyone 25.09.2004 12:32

Cytat:

Napisany przez legion
no ale jak wiesz kazdy litek inaczej sie zachowuje u ciebie moze palic super na CG3B a u mnie na oficjalnym VS0B tak to jest wlasnie z litkami:) takze wazny jest program do nagrywani :taktak:

no kwestia mania tych 10cd i testowania-ale na to bede musial troche poczekac
zreszta ostatnie nero6 nie jest wcale takie najgorsze tak sadze

legion 25.09.2004 12:21

no ale jak wiesz kazdy litek inaczej sie zachowuje u ciebie moze palic super na CG3B a u mnie na oficjalnym VS0B tak to jest wlasnie z litkami:) takze wazny jest program do nagrywani :taktak:

bennyone 25.09.2004 12:17

Cytat:

Napisany przez legion
no nieefektywnie bo 4x w kp powinien ustawic i nie bylo by tej szpilki no bios jest oki ale jednak to nie jest to czego mi bylo trzeba :)

Ja poczekam az bede mial na stanie z 10 plytek i wtedy popatrze jak to jest z tymi biosami i jakoscia zapisu przy testach powierzchni nosnika-wiem ze to takie sprawdzanie na sluch i oko ale jakos Kp nie chcialo mi sie nigdy rozgryzac, poczekamy zobaczymy moze CG4B przyniesie cos fajnego;)

legion 25.09.2004 12:06

no nieefektywnie bo 4x w kp powinien ustawic i nie bylo by tej szpilki no bios jest oki ale jednak to nie jest to czego mi bylo trzeba :)

bennyone 25.09.2004 11:49

Cytat:

Napisany przez legion
@kondziorek juz ci kiedys mowile ze robisz bledy pierszy wykres ustawiales na 8X :( (patrz jakia masz tam szpilke masz ustaiwone remove spike:)?)a ma byc na 4x a drogi no media trzeba kprobe ponownie uruchomic bo nie wykryl nosnika

Czyli jego test CG3B jest nieefektywny i zakladajac to, ze gdyby ten bios byl naprawde taki good to bys go uzywal ;) malo mam plytek dvd+r jak narazie zeby cwiczyc zapisywanie na biosach roznych narazie mam twoja modke ale zapis na CG3b i pozniej tes byl jakis taki... przerywany(spikes) i jakos mnie to wkurzalo niedlugo zobacze jak to sie ma do twojego vs0b-trzeba tylko dorbniaki zebrac na pare dvd+r espery

legion 25.09.2004 11:33

@kondziorek juz ci kiedys mowile ze robisz bledy pierszy wykres ustawiales na 8X :( (patrz jakia masz tam szpilke masz ustaiwone remove spike:)?)a ma byc na 4x a drogi no media trzeba kprobe ponownie uruchomic bo nie wykryl nosnika

kondziorek 25.09.2004 06:33

Ilość załączników: 2
witam!
ja rowniez poczytalem troche na temat tego nowego CG3B i tak mi sie to spodobalo, ze teraz moj Litek jest CG3B...
Jakosc nagrywania sie znacznie poprawila... a co do predkosci 8x, dla full-plytki DVD-Video na biosie VS0A przeszly niepomyslnie :(
poprostu ogladajac na stacjonarce, przy koncu filmu, nagle przerywa, albo sciezki przeskakuje, najwyrazniej gubi sciezke...
wiec od razu, jak w opisie do CG3B znalazlem, ze zrobiony byl pod katem jakosci, a nie szybkosci, to go wgralem.
i jestem bardzo zadowolony, z testow, ktore przeprowadzilem, Litek mi pali jak burza, a przy Video i predkosci 8x nie wywala...
Pozdrawiam i polecam te nowe przerobki!!!

a zeby nie byc goloslownym, przedstawie tu jeszcze testy palenia na tym nowym biosie:

a ta szpileczka, to pewnie byl ten stop na rekalibracje...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:49.