![]() |
Cytat:
Tak, wiedziałem o tej, dość pożytecznej funkcji, od dawna. |
a ja dostalem setki,tysiace,nie licze... ale od tego jest filtr antyspamowy :D dziala genialnie
moze z raz na tydzien cos przepusci,chyba raz czy dwa przez pare lat sie zdazylo,zeby skasowal,czego nie powinien spam oproznia sie sam po 30 dniach,kosz tak samo,wiec przepelnienia nie grozi a sprawa z aliasami fajna :) |
Cytat:
Cytat:
|
Gwoli ścisłości - mam konto na gmailu już sporo czasu i nie dostałem na to konto _ani_jednej_ niechcianej wiadomości.
Więc... odszczekuj. |
Użyłem srebrną łopatę mą i odkopałem ten oto temat.
I nie, nie chodzi o zaproszenia, ale tu chyba był główny temat tej skrzynki. Wiedzieliście o tym ? :] Cytat:
Ja nie wiedziałem :) Pewnie dlatego bo nie mam spam maila na gmailu. |
Cytat:
|
Adek musisz miec w jakims folderze jeszcze jakies wiadomosci, oznaczone gwiazdką, wyslane albo cos w tym rodzaju. Zobacz wszystkie;]
|
Cytat:
|
A nie masz czegoś na innych usługach google? Z tego, co wiem, wszystkie są powiązane, więc może pokazuje ci zużycie w sumie, a nie samej poczty.
|
Odswiezam temat :)
Wlasnie wywalilem cala poczte ktora mialem na serwerze gmail. Dziwi mnie jednak fakt ze uzywam 370mb mimo ze nie mam zadnej wiadomosci. Nawet w koszu nic nie ma :) Czy moge calkowicie wyczyscic konto gmail ? |
u mnie też już ok. :spoko:
|
Cytat:
|
U mnie GMail przez Thunderbirda 2.0 beta dzia***322;a wy***347;mienicie :)
|
gmail mi dziala, ale korzystam tylko przez przegl***261;dark***281;
|
coś dziś nie mogę Thunderbirdem poczty wysłać. wczoraj było ok, nic nie grzebałem. przez www jest ok, chociaż jakoś tak kulawo dziś to działa :(
u Was jest wszystko ok? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:24. |