![]() |
InCD 4.3.0.5 - nagrywanie pakietowe
Witam
Posiadam nagrywarke DVd Liteon SOHW1633 i chce poprzez nia nagrywac w trybie pakietowym. Chce uzywac do tego programu InCD ale nie wiem czy on bezpiecznie nagrywa bo dane ktore chcem nagrywac sa dosc wazne i boje sie ze cos moze pojsc nie tak i strace te dane Powiedcie mi czy mieliscie lub macie jakies problemy z tym programem przy nagrywaniu pakietowym na plyty DVD+RW ? ( chce stosowac plytki Verbatim DVD+RW x4) A moze polecicie jakis inny programik ale jakis maly zeby nie bylo trzeba instalowac kilkuset MB jak to ma w przypadku roxio Easy kreator 7.0. A jeszcze jedno - podczas pierwszego formatowania wybiera sie calosciowe formatowanie ale w oknie InCd formatowania jest takze opcja "Weryfikacja" - czy ja nalezy wlaczyc podczas pierwszego formatowania plyty ? Takze slyszalem ze sa jakies dwie motedy formatowania - jedna to tak ze formatuje kilka minut i juz mozna zapisywac a program po cichu formatuje dalej a druga to taka ktora odrazu formatuje DVd i trwa to okolo godziny - ktora lepsza ? |
ja InCD uzywam od dawna (poczatkowa na CD, teraz na DVD) i nigdy problemow z nim nie mialem, mysle ze mozesz smialo nagrywac wazne rzeczy. A co do formatowania to za pierwszym razem biore formatowanie pelne, a gdy pozniej potrzebuje przeformatowac (a plyta juz jest w incd zapisana) to szybkie formatowanie.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |