![]() |
BeOS 6/Zeta - sprawdzal to juz ktos?
Ja go wlasnie sciagam i zastanawia mnie czy jest taki szybki jak BeOS 5? BeOS 5 co prawda jest juz stary ale system byl na tyle szybki ze navet MP3 odtwarzal za szybko ;) potrafil on rowniez przekodowac film DVD ponizej 1h!! Wiec o ile ten system (BeOS Zeta) jest tez taki szybki to byl bym bardzo zadowolony. Czekam na opinie uzytkownikow i nie tylko.
|
no nie wiem czy tutaj ktoś to używał
/ja nigdy :) |
5 wiem, ze byla na wymarciu nikt sie tym nie interesowal i co z tego, ze byl szybki jak nie mial odpowiedniej ilosci sterownikow do podzespolow.
6 nie wiem. Ale czytalem kiedys dluzsza dyskusje na temat tego systemu i nie bylo raczej o nim zadnych dobrych opini. Oczywiscie zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie czegos tam bronil i tez tak bylo w tym wypadku ale po przeczytaniu wszystkich opini to bym sobie nim glowy nie zawracal |
Cytat:
|
Wydaje mi sie, ze to na forum infojamy byla ta dyskusja o beosie.Takze jak cie to bardziej interesuje to tam poszukaj.
|
Cytat:
a ja wlasnie wrocilem z odswierzonego BeOS5 - polecam wszystkim szukajacym czegos nowego !! - http://www.bebits.com/ |
mialem wersję beosa jakąś pierwszą i wywalilem sterow niebylo w nim prawie stare dzieje...
|
Cytat:
PS. pozostalo tylko jakies stery do neta znalesc zainstalowac mozille i odpoczac od win ;) PS2. jak ktos ciekawy niech sciagnie BeOS 5 MAX Edition jest to instalka i "livecd" w jednym wiec nie czeba nic instalowac tylko mozna odpalic i przetestowac. |
A ktoś wie jak to wypalić? Wskazałem obraz Alcochol'owi i wyskakuje mi takie o to okienko :\
|
musisz do tego sciagnac plik *.cue
|
czyli system odpala się z tej płytki?
ciekawe... zaraz ściągnę i zobaczę. |
Z tej do ktorej podalem link - tak.
|
A działa na BeOS'ie 5 ME stałe łącze od tepsy zwane SDI???
|
Cytat:
Odpaliłem i... nie spodobał mi się, wygląda trochę jak Win98. Pozostanę przy LinuxKnoppix'ie.. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:53. |