![]() |
Programik jest tutaj: http://www.liteonit.com.tw/ODD/Engli.../e_utility.asp
Włączasz go przed nagrywaniem, ustawiasz DVD-ROM i naciskasz Change, następnie minimalizujesz programik i nagrywasz dowolnym programem. Dopiero po nagraniu możesz wyłączyć BookType'a :taktak: |
podaj mi linka do tego proxa i wystarczy ze podczas wypalania płytki bede go miec wlaczonego w tle i to wszystko ??
|
plytke dvd+r jak zmienisz na dvd-rom i nagrasz film to odtwazacz bedzie ja widzial jako tloczona (orginalna) plytke z filmem a nie nagrywana.
wszystkie plytki tloczone to dvd-romy |
booktypa chyba w modelu litka 1633S nie trzeba ustawiac ;] bo poco jak bez tego DVD-R DVD+R łyka mi odtwarzacz
a w specyfikacjach odtwarzacza mam dokładnie napisane ze płytek DVD Rom mi nie łyka ;] wiec poco ryzykowac |
slawekj już wypalał 5 DL i wszystkie mu chodzą bezproblemu :D
|
chodzi ladnie tylko zmienic trzeba booktypa na dvd-rom
|
DVD+R DL kompaktybilne z stacjonarnymi DVD ??
Wypalał już ktoś pełna kopie jakiegoś filmu 1:1 na płytce DVD+R DL i czy odtwarzacz stacjonarny ma bunty z jej odczytem czy bez problemu czyta jak oryginał ??
Bo ja jeszcze nie testowałem tego bo 50 zł za Verbatimke to jeszcze droga impreza jak dla mnie za to można już mieć jakiś niezły oryginał wiec czekam na wasze zdanie w tej sprawie o ile już wypalaliście |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:03. |