![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Ale może jej zapodać lepsze nośniki :taktak: Nakład pracy - prawie żaden A efekty - mogą być satysfakcjonujące :taktak: |
Nadal uważam ,że to wina stacjonarnego. Miałem niedawno taki przypadek:
płyta verbatim nagrana razy 2 na kompie OK na moim Philipsie OK u kolegi na jakimś wynalazku skacze. Drugi przykład płytka Mint(nie polecam szmelc) po nagraniu zawiera bardzo dużo błędów(czerwone kwadraciki w scan discu) na moim Philipsie odtważa się poprawnie a na innych stacjonarkach albo skacze albo player nie widzi płyty. |
Cytat:
Na razie sprawdź te płyty :taktak: Potem coś się pomyśli dalej :mruga: |
Przepraszam , mialo byc :
Problem w tym , ze material jest legalny , robiony osobiscie i identyczny, tak wiec ilosc jego na plycie jest teoretycznie identyczna .. ale tylko teoretycznie |
:-)
Problem w tym , ze material jest legalny , robiony osobiscie i identyczny, tak wiec ilosc jego na plycie jest teoretycznie jest identyczna .. ale tylko identyczna Programy ktorymi robilam material sa tez Legalne , pinnacle kupiony a InterVideo WinDVD Recorder 5 dostarczony z nagrywarka . |
Cytat:
Oczywiście nie zawsze :nie: Bo zależy jakiej są firmy i ki diabeł w stacjonarkach tkwi ??? Jednak np. do stacjonarek Liteona pakowane są po prostu komputerowe czytniki tej samej firmy :D A co do wielkości pliku: Być może ten większy plik zawiera także informacje o legalności użytkowanego produktu Nabywcy, jego danych, numerze seryjnym programu użytego do obróbki pliku Datę zakupu i adres IP nabywcy ^_^ |
Ja nadal stawiam na nośnik.
|
No tak .. ale ..
.. wlasnie ale .. dlaczego na napedzie w PC dziala bez problemu ???
Mysliscie naprawde ze przeskakiwanie to wina plyera a nie mojego bledu ??? Dalczego Pinnacle zrobil z tego samego materialu wiekszy plik ??? Nie powinny byc takie same ??? |
Cytat:
Przy tak szybko schodzących w dół cenach Verbatimów i TDK Nie ma się co zastanawiać :nie: Zwłaszcza jeżeli chodzi o stacjonarki LG :sciana: |
Faktycznie VIZZARD masz racje- dobry nośnik to podstawa- wypalam raz a dobrze na niskiej prędkości i mam 100 na 100.
|
Cytat:
Faktycznie, może być to wina nośnika, a wręcz tego tandemu :D |
Stacjonarny to LG .. to ten na ktorym skacze i JVC - to ten z Errorem
|
Cytat:
|
Czyli Samsung i Esperanza,
stawiam na nośnik, spróbuj to wypalić na Verbatimie lub TDK. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:51. |