![]() |
Co jak co ale onet jest jak najbardziej kompatybilny z IE.
Wiec zmiana przegladarki w ogole nie powinna wchodzic w gre. Malo tego on jest tak dopasowany pod IE, ze niektore rzeczy tylko mozna poogladac przez ta przegladrke. Bodajze transmisje jakies na zywo czy cos w tym stylu.Dokladnie to nie wiem ale dociekliwy znajdzie o co mi chodzi. Na forach linuksowych zawsze na to narzekaja. |
Ilość załączników: 1
ale macie pomysły - już proponujecie zmiane przeglądarki bo jedna z najpopularniejszych stron w Polsce źle otwiera się pod IE - czekam aż ktoś napisze, że Onet zapomniał o przeglądarkach IE (ok. 90% użytkownikach) :rotfl:
Szafran spróbuj kiedy indziej wejść na Oneta jeśli to tylko problem tej strony, pogrzeb także jak niektórzy wspominali w opcjach IE. A tak wygląda Onet u Ciapka na IE6 on MyIE2 :) |
Sporadycznie takie rzeczy każdemu się chyba wyświetlają. I raczej nie zwraca się na to uwagi. A jeśli zdarza się to u Ciebie regularnie, to możesz się tylko cieszyc - przynajmniej głupich bannerów nie musisz oglądać ;)
|
Cytat:
|
U mnie na Operze 7.54 jest OK ...
|
sprobuj Firefox'a moze nie bedzie krzaczkow. A jezeli kcesz zostac przy IE to obczysc historie pamiec podreczna. Moze pomoze
|
IE
|
To może, napisz jaką masz przeglądarke.
|
gallus mam tak za kazdym razem :(
no coz ale od czego mamy format c: ;) |
e no strona pewnie Ci się zle załadowała, a ty już przeżywasz... :>
odśwież kilka razy i będzie OK |
u mnie też na IE
|
nom u mnie tez odpalam bez problemu FF 0.93PL