![]() |
kopiowanie z wielu płyt
:czytaj: Mam problem z kopiowaniem plików muzycznych z kilku płyt. Mam tylko dwie kieszenie - Nagrywarka i CDRom - tak więc mogę kopiować jednorazowo z jednej płyty. Czy ktoś wie co mam zrobić jeśli chcę zkopiować kilka kawałków z kilku płyt. Zrzucenie na dysk odpada. A i płyta wielosesyjna nie wychodzi - nie odtwarza mi tych kawałków. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ghem, bo pewnie kawałek z płyty audio kopiujesz normalnie...,a nie zrzucasz go za pomocą rippera spróbuj np. programem CDex lub EAC :)
|
No chlopie, w locie to z kilku plyt sie nie da. No i cale szczescie ze sie nie da.
Ale dam ci sposob dla laika ;) Otworz kompilacje audio w nero, wsadz plyte do cdromu i normalnie poprzeciagaj utwory ktore chcesz, potem zmien plyte i znowu poprzeciagaj....i tak az uznasz ze starczy. Nero sam je sobie zrzuci w miedzyczasie do plikow tymczasowych. Na koniec dajesz zeby nagrywal. Zapewniam ze to dziala. PS Tak na marginesie nie przyznawaj sie ze tu na forum tak ci poradzilismy, bo to jest bezczeszczenie muzyki. Normalnie powinienes zrzucic te piosenki na dysk do wav i potem wypalic zgodnie z przykazaniami boskimi dotyczacymi nagrywania muzyki. Powiedzmy ze to w ramach pierwszych lekcji nagrywania 8 ) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:34. |