![]() |
Cytat:
Jeżeli tak jest to Intel powinien postarac się skopać im d... . Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrowionka |
Cytat:
|
[QUOTE=andrzejj9]W porządku, ważne, że sprawa dobrze się skończyła. Ale czy ja wiem, czy na podstawie tej historii zacząłbym zniechęcać ludzi do Intela? To tylko pojedynczy przypadek]
Masz rację ale jeżeli nie będzie się o tym mówiło to nie bedziemy wiedzieli czy to pojedynczy przypadek czy tez może kazdy myśli - że to tylko jego przypadek... Prawda? Pozdrawiam PS. W sklepie dowiedziałem się że " z intelami zawsze są problemy " . |
Cytat:
|
Cytat:
Tymczasem ja i tak będę wszystkim znajomym polecał AMD, bo uważam, że w tej chwili są to po prostu lepsze i za lepszą cenę procesory :) |
Cytat:
Sąd ? , odpuściłem sobie ale postanowiłem , że postaram się upublicznić sposób w jaki rozmawia intel ze swoimi już "złapanymi" klientami. Dlatego jeżeli ktoś ma ochotę pomóc mi w tym to bardzo proszę o kopiowanie mojego ostrzeżenia i umieszczanie go na każdym możliwym forum lub stronie. Dziękuję z góry. Pozdrawiam |
Cytat:
Fakt jest taki że kiedy planujesz zakup to wszystko jest idealne , proste i piękne a później nie jest już tak kolorowo... W moim przypadku sklep po moich naciskach zaczął b intensywnie pracować nad możliwością wyegzekwowania gwarancji i robił to w mojej ocenie dobrze ale Intel od samego początku szukał tylko mozliwości pozbycia się niewygodnego , niezadowolonego klienta. Najpierw odwlekając sprawę powołując się na nieobecność w danej chwili kompetentnych osób ( 1,5miesiąca ) , później próbując wmówić mi iż podkręcałem procesor aż na koniec dochodząc do wniosku że mam niehandlowy procesor... Pewnie im rąbnąłem go gdzieś z matrycy :))). Pozdrawiam |
Cytat:
Święte słowa. "Oni" tylko czekają na tzw. frajerów którym sprzedadzą coś, za co nic nie zapłacili lub zdobyli to za niewielką kwote. A jak ktoś to kupi to niech martwi sie sam :( |
Cytat:
Natomiast oprócz tego, w Twoim przypadku (już nieaktualne, jeśli otrzymałeś nowy procesor) ja po prostu opisałbym całą sytuację i pismo takie przesłał listem poleconym do polskiego przedstawicielstwa Intela. Myślę, że otrzymałbyś odpowiedź, a prawdopodobnie i zadośćuczynienie. Jeśli nie, zawsze pozostaje droga sądowa, na która ja nie wahałbym się wkroczyć. To właśnie takie odpuszczanie niestety sprawia, że firmy oszukujące uczciwych kllientów, czują się bezkarne... |
osobiscie po "super" celeronach i brnieciu w "duzo ghz zero wydajnosci" na stale przesiadlem sie na AMD [1700+@1,8ghz :)], stara celinka 333 dozywa swych ostatnich dni na kompie siostry ;)
niestety gdy sie cos kupuje to trzeba w jakims sklepie gdzie jest pewnosc ze cie nie oleja bo jak sie rekalmuje w skelpie to zawsze jest wiesza szansa ze cie niezleja niz jakis ******ony Intel, Nokia albo Microsyf |
[QUOTE=memorando]
Wszystkiego dobrego memorando. |
Efekt moich roszczeń jest taki że sklep sprezentował mi w końcu nowy , też boxowany procek z szybszym zegarem. Nie zastanawiam się już kto jest winien.
Dla mnie znaczenie ma w dalszym ciągu fakt lekceważenia klienta przez firmę INTEL i szczerze dziwi mnie fakt ,że pozwalają sobie aby ktoś im psuł markę - naprawdę nikt nie jest zainteresowany dojściem prawdy , znalezieniem winnych. Jak więc można ufać takiemu sprzedawcy !? INTEL - NIE , NIE , NIE ....... Pozdrawiam PS Teraz składam kompa dla syna. Napewno już nie będzie w nim intela :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:40. |