![]() |
LG GSA4040B + TDK czy VERBATIM? co wybrac?
mam takie pytanie: chce zakupic wieksza ilosc (50sztuk) plytek na ALLEGRO. tylko nie wiem co bedzie sie lepiej palilo: TDK czy VERBATIM??? mowie o minusach. na VERBATIMACH jeszcze nie wypalalem. na TDK bylo wszystko ok, ale VERBATIM chyba oferuje ciut lepsze plytki? prosze o pomoc co pod napedem LG GSA4040B bedzie lepiej palilo sie jakosciowo (ps. nie zalezy mi na szybkosci bo pale i tak 2x dla ostroznosci).... aha znalazlem, tez ESPERANZY minusy x4 S.E. w dobrej cenie-100sztuk. palily mi sie dobrze. czy polecacie te ESPERKI czy nie?
|
verba i tdk pala sie tak samo praktycznie :taktak: a espy nie polecam ale w porownaniu z verb czy tdk to sa gorsze:D
|
Przy obecnych cenach nośników to chyba tylko Verb.
Ostatnio kupiłem cake 10szt. za 22,50 zł. Ceny nośników tak spadły że chyba niema co kombinować z esperami. |
no ja wiem... espery s.e. sa 2x tansze (50szt za 60zl).... tdk w tej samej cenie co verby praktycznie. chyba skusze sie na tdk dla siebie (bo juz pare przepalilem i wiem ze napewno nie bedzie kichy-verbow jeszcze nie mialem) i esperki dla znajomych :-) hehe
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale zescie sie uparli na te espery. Espery od GSC002 (wlasnie te SE) to dobre plyty. Na LG mozesz palic bez problemu.
|
Cytat:
|
Umnie Esperanza GSC002 na litku 832S się super pali :D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:30. |