![]() |
Sorry Bardzo mam podobny program i problem, próbowałem go ominąć w Alcoholu,
ale nie za bardzo to dzała, nie da rady jakoś inaczej załatwić ten program? PROSZO O HELP'a |
Właśnie wczoraj robiłem to zabezpieczenie płytka działa ale trzeba odchaczyć emulację tego zabezpieczenia w programie Alcohol ( z zaznaczoną woła o orginał). Co ciekawe nie chodzi mi z obrazu w napędzie wirtualnym.
|
brubowałe już wszytkiego alcolem 120 doszlo mi do 100 procent ale puzniej program wybija a by wlozyc orginalno plyte cd blagam pomuzcie
|
Cytat:
|
Przypomne swoje doświadczenia (niedawne) z laserlokiem (gdzieś tu już o tym pisałem). Mianowicie przegrałem oczywiście Alcoholem z odpowiednim profilem. Jednak z nagrywarki (LTR-2410B) odpalić nie mogłem. Ze zwykłego CDka (ASUS x45) za to poszło jak burza. Może to Ci pomoże ;-)
Pozdrawiam |
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ight=laserLock
ps.próbuj najnowszym Alcohol 120% z profilem LaserLock |
LaserLock problem z obejsciem
Mam orginalny program gegrafia swita dla gimnazjum,jest zabezpieczony zabezpieczenie laserlock,w alcolu kopiowanie trwa strasznie dułgo dochodzi do 97 procent a puzniej prawie wohgule nie idzie jesli przere i wczytam obraz to program wybija że nie ma orginaljnej płyty czym najlepiej wypalać taka płyte
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:34. |