![]() |
Bebechow GaCka nie widzialem, wiec mialem prawo nie wiedziec ;-D
|
Cytat:
Cytat:
Niestety nierealne - na dziś dzień... Cytat:
A poważnie: Wszystko zrobione z MOBO GameCube'a... |
Mowie tylko com wyczytal na jednmy z zagranicznych forow, a nie co Bill oglosil na 2 lata przed premiera nastepcy swojej konsoli! Fakt ze to by bylo zbyt piekne, ale pomarzyc mozna... BTW : berion, czy Twoj obrazek w podpisie to nie Messiah przypadkiem ;-D?
|
Cytat:
Cytat:
A co do wstecznej kompatybilności... M$ będzie miał innego "dostawcę" układów... Ciekawe... (emulacja ?) |
Tak, ale z zapowiedzi Xenona (robocza nazwa XBOX'a 2) wynika ze X2 bedzie czytal gryz z X2, z X1 i... z PC! Jeli tak sie stanie to SONY bedzie musialo pakowac manatki i zabrac sie np. za tostery ;-D
|
Cytat:
Cytat:
|
A ja przeszedlem przez PSX, PS2 i XBOX'a, ktorego sprzedalem jako ze jeszczem ozna za niego bylo wziasc jakies lduzkie pieniadze. Czekam tylko na XBOX'a 2 (MGS 3 bedizemy rpzechdozic z kumplem zaraz jak wyjdzie - zamowil NTSC ze stanow w przedsprzedazy ;-D)!
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
kiewas : widze ze mamy podobne wspomnienia zwiazane z "szaraczkiem" ;-D
|
Pytanie do tych co już grali:
Podobnie to chodzi do Silent Hilla 3? Mam nadzieje, że tak bo u mnie trójeczka całkiem ładnie śmigała:D Aha, ta gra jest chyba na DVD, czyż nie? BTW. Grałem we wszystkie części SH, i nie widzę nawet takiej opcji żeby ominąć SH4 :D Ten klimat, ta fabuła, ta chiza... ehh, doom 3 to przy tym klimat ma jak w domowym przedszkolu.. toż to jest naprawde horror psychologicczny, a nie jakiś "amerykanckie" straszenie trupem z szafy.. ehh pamiętam czasy jak byłem wstrachany jak grałem w Silenta 1 na PSX'ie po nocach... :D Polecam :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Znajac KONAMI, jakies 160zl ;)
|
A wie któs, ile ma oryginał kosztować?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:46. |