Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Silent Hill 4 - kto juz ma; kto juz gral ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/silent-hill-4-kto-juz-ma-kto-juz-gral-40459/)

M@X 02.10.2004 22:18

Bebechow GaCka nie widzialem, wiec mialem prawo nie wiedziec ;-D

Berion 02.10.2004 10:48

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Mowie tylko com wyczytal na jednmy z zagranicznych forow, a nie co Bill oglosil na 2 lata przed premiera nastepcy swojej konsoli! [...]

Sorry, że tak na Ciebie najechałem... Do końca tego nie przemyślałem... rozumiem, rozumiem... ...
Cytat:

Napisany przez M@X.666
[...] Fakt ze to by bylo zbyt piekne, ale pomarzyc mozna...

Sądze, że Sony miałoby wtedy NAPRAWDĘ poważnego konkurenta... Może i na PC jakiś super tytułów nie ma (:D - chodzi mi o "udział procentowy" ilości wydanych pozycji na rok (ale takich z półki "must-have")) ale dla sporej części graczy to był by wystartczający impuls do zakupu "pudełka Bill'a"... ...
Niestety nierealne - na dziś dzień...
Cytat:

Napisany przez M@X.666
[...] BTW : berion, czy Twoj obrazek w podpisie to nie Messiah przypadkiem ;-D?

Prawie :D
A poważnie: Wszystko zrobione z MOBO GameCube'a...

M@X 01.10.2004 22:13

Mowie tylko com wyczytal na jednmy z zagranicznych forow, a nie co Bill oglosil na 2 lata przed premiera nastepcy swojej konsoli! Fakt ze to by bylo zbyt piekne, ale pomarzyc mozna... BTW : berion, czy Twoj obrazek w podpisie to nie Messiah przypadkiem ;-D?

Berion 01.10.2004 16:32

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Tak, ale z zapowiedzi Xenona (robocza nazwa XBOX'a 2) [...]

Toć wiem przecież... ...
Cytat:

Napisany przez M@X.666
[...] wynika ze X2 bedzie czytal gryz z X2, z X1 i... z PC!

"Bzdury na patyku" - z PC to odrazu można włożyć między bajki (że niby jak?)
A co do wstecznej kompatybilności... M$ będzie miał innego "dostawcę" układów... Ciekawe... (emulacja ?)

M@X 01.10.2004 15:24

Tak, ale z zapowiedzi Xenona (robocza nazwa XBOX'a 2) wynika ze X2 bedzie czytal gryz z X2, z X1 i... z PC! Jeli tak sie stanie to SONY bedzie musialo pakowac manatki i zabrac sie np. za tostery ;-D

Berion 01.10.2004 14:22

Cytat:

Napisany przez REi
[...] czy wam tez podczaz filmikow (tych realtime) Fps'y spadaja do 15 ? mianowicie cos mi nie pasowalo odpalilem Frapsa sprawdzam fps i - podczas gry stale 30 (ograniczone zapewne) a jak sie wlancza filmik spada do 15 a po zakonczeniu filmiku wraca do 30. [...]

Dobrze, że na konsolach nie ma takich problemów... ... 30 klatek? Boże jedyny... to się przecież nie da grać...

Cytat:

Napisany przez M@X.666
A ja przeszedlem przez PSX, PS2 i XBOX'a, ktorego sprzedalem jako ze jeszczem ozna za niego bylo wziasc jakies lduzkie pieniadze. [...]

To żałuj bo zaniedługo wyjdzie sporo świetnych tytułów... Ostatnie pokolenie na NNG'y... ...

M@X 01.10.2004 09:33

A ja przeszedlem przez PSX, PS2 i XBOX'a, ktorego sprzedalem jako ze jeszczem ozna za niego bylo wziasc jakies lduzkie pieniadze. Czekam tylko na XBOX'a 2 (MGS 3 bedizemy rpzechdozic z kumplem zaraz jak wyjdzie - zamowil NTSC ze stanow w przedsprzedazy ;-D)!

kiewas 01.10.2004 01:12

Cytat:

Napisany przez M@X.666
kiewas : widze ze mamy podobne wspomnienia zwiazane z "szaraczkiem" ;-D

Ano mamy :D Szarak rulezz, w SH chyba sobie zagram na emulatorze bo mój szaraczek już dawno wącha kwiatki od spodu (padł)

Cytat:

Hmm chodzi nawet lepiej - u kumpla (Athlon xp 1500+ 256MB DDr gForce FX5200) w 1024 chodzi plynnie.
Ciekawe jak będzie u mnie... mam Durona 1600, 128MB (na razie, gdzieś do poołowy miesiąca kupuje jeszcze 256MB) 400Mhz, GF FX 5200 64MB....

REi 30.09.2004 11:40

Cytat:

Pytanie do tych co już grali:
Podobnie to chodzi do Silent Hilla 3? Mam nadzieje, że tak bo u mnie trójeczka całkiem ładnie śmigała
Aha, ta gra jest chyba na DVD, czyż nie?
Hmm chodzi nawet lepiej - u kumpla (Athlon xp 1500+ 256MB DDr gForce FX5200) w 1024 chodzi plynnie.

M@X 30.09.2004 09:27

kiewas : widze ze mamy podobne wspomnienia zwiazane z "szaraczkiem" ;-D

kiewas 29.09.2004 23:21

Pytanie do tych co już grali:
Podobnie to chodzi do Silent Hilla 3? Mam nadzieje, że tak bo u mnie trójeczka całkiem ładnie śmigała:D
Aha, ta gra jest chyba na DVD, czyż nie?

BTW. Grałem we wszystkie części SH, i nie widzę nawet takiej opcji żeby ominąć SH4 :D Ten klimat, ta fabuła, ta chiza... ehh, doom 3 to przy tym klimat ma jak w domowym przedszkolu.. toż to jest naprawde horror psychologicczny, a nie jakiś "amerykanckie" straszenie trupem z szafy.. ehh pamiętam czasy jak byłem wstrachany jak grałem w Silenta 1 na PSX'ie po nocach... :D Polecam :D

REi 29.09.2004 20:24

Cytat:

FPP to tylko czasami :
No z filmikami tak niestety jest :/ Sa generowane w czasie rzeczywistym i mocno spada ilosc FPS, u mnie powoduje to wyprzedzenie obrazu przez dzwiek.
Ale da sie grac
spada... raczej nie. czytalem na forach konami ze to tak ma byc (specjalnie fps spadaja do 15) a przesuniecie dzwieku to blad gry i pewnie wypuszcza patcha.

andrzejj9 29.09.2004 17:59

Cytat:

Napisany przez pablocoo
Znajac KONAMI, jakies 160zl ;)

No to perfect... już lecę i kupuję...

pablocoo 29.09.2004 17:51

Znajac KONAMI, jakies 160zl ;)

andrzejj9 29.09.2004 17:37

A wie któs, ile ma oryginał kosztować?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:46.