![]() |
Sieć LAN
Simanko...
Mam niemały problem... mam DSL 512kb/s i transferr zawsze miałem powyżej 100 kb/s... ale ostatnio robiłem formata i coś jest nie tak... transfer mam max 15 kb/s a gdy wyswietle połączenia sieciowe to wysyłane pakiety i odbierane pakiety dopiero się rozpędzają od 0... żeby mi się strony w miare jakoś otwierały to muszę poczekać jakąś godzinkę... czemu tak się dzieje?? |
Cytat:
|
No to mam 1 mb/s...
|
Cos mi tu nie gre.
Zelea popatrz na jednostki, chyba, że Mily_ się pomylił. |
Cytat:
|
Cytat:
Mily_ pisze że ma łącze 512kb/s i osiągał ok 100kb/s, a teraz osiąga 15kb/s, a ty mu tłumaczysz, że na 512kb/s osiągnie max 64kB/s (prawda), a nie 100kb/s (a tyle przecież osiągnie, bo ma 512kb/s). Użyłeś 3 różnych jednostek w jednym zdaniu :D Popatrz jeszcze raz na pierwsze dwa posty i na jednostki :) |
Cytat:
a gdzie Tutaj sa 3 jednostki ??? 1. kb/s 2. kB/s 3. ??? |
Cytat:
|
Cytat:
a co do problemu to jak dla mnie za malo informacji... |
Cytat:
Mily_ podaj jaki masz/mialeś sys. Te łącze dzielisz z kimś czy masz je sam? |
hehehe... :)
ja odnosze wrazenie ze Mily mial Xp tylko wczesniej z sp 1 a teraz z sp 2 tzn takie mam przeczucie... i co do tego co napisalem jeszcze ciut wczesniej to jest 0.5 megowy DSL ale to w roli nowej opcji... a jak ktos mial wczesniej 0.5 to teraz ma 1... |
Dobra już naprawiło się... po prostu musiał się przyzwyczaić... już jest ok... i transfer 120 kb/s :> pozdro...
Cytat:
|
Pewnie jakieś problemy w telekomunie były.
|
Cytat:
Być może problem telekomuny... bo jak pytałem kumpla z sieci to on też miał problemy z netem... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:50. |