![]() |
Nie przycinałem systemu a w gierkach jest absolutnie OK - CloneDVD śmiga bez problemu na ten przykład.
Pozdrawiam - Mirek |
a komp ci się nie gotuje?
w gierkach jest ok? |
Cytat:
|
Zmieniałem - nic to nie daje.
Wcześniej działałem bez problemu na 3.1.7, teraz i ta wersja nie działa tak jak trzeba :( PZDr - Mirek |
Witam,
osobiście proponuję zmienić wersję Shrink'a. Nowsza = mnej błędów (a przynajniej te znane są poprawiane :taktak: ). |
Shrink zamraża system - o co może chodzić??
Witam!
Mam problem ... od pewnego czasu - niestety nie jestem w stanie powiedzieć dokładniej bo nie używałem DVD Shrinka przez jakiś czas - za każdym razem jak próbuję skompresować jakąś płytkę to w różnych momentach zamraża mi się system i pomaga jedynie reset - tak samo jest jak zgram wcześniej film na HDD. Przejrzałem trochę sieć i jedyne co znalazłem to to, że shrink potrafi się nie lubieć z różnym oprogramowaniem a najczęściej wymieniano Norton System Works i Nero - NSW nie mam , a Nero nawet odinstalowałem - ciągle to samo :( Charakterystyczne jest to, ze w momencie zawieszenia się systemu słychać z głośników cichy trzask. teraz trochę danych: Win XP prof SP1, 512MB, Ath 2500+, płyta na nForce2 sterowniki 5,1, ASPI 4,712 - wcześniej na 4,6 też się tak działo. Mam nadzieję, że ktoś sobie z tym poradził i da mi jakieś wskazówki. Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:49. |