![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
uuuu to zeby nie przegiol z akcja i za duza liczba naboji :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no to szykuje sie nowa seria conanka w roli gownej Rock:haha:
|
Cytat:
|
duna to klasyka i pokszywiona maske to tylko mial baron:D no i moze nawigatorzy gildi :)
|
Diuna ta pierwsza wersja i Którys z Conanów
|
Właśnie skończyłem oglądać i muszę przyznać, że mimo iż sceny, które kiedyś oglądałem z zapartym tchem, teraz budziły zaledwie uśmieszek politowania (walki, walki), to całość oglądało się bardzo przyjemnie. Nawet nie spodziewałem się, że po takim czasie może mi się to jeszcze podobać, ale jednak. Jeśli ktoś ma ochotę na starą fantastykę to polecam. Naprawdę fajny film.
I jeszcze jedno stwierdziłem podczas oglądania. Kiedyś w filmach robili naprawdę fajne potworki :) I to mam na myśli te dobre. Tutaj był ten cały Windorf (czy coś takiego), w Labiryncie, który też był naprawdę fajnym filmem, było ich od groma i wszystkie naprawdę świetnie zrobione. Bez żadnej komputerowej obróbki i nie wiadomo jakich przygotowań. Po prostu, jakieś pokrzywione maski, kostiumy, ale efekt naprawdę rewelacyjny :) Znacie jeszcze jakieś stare filmy tego typu, które można by obejrzeć? :) |
Cytat:
|
|
Te takie z walkami w kosmosie, hibernacją i jakimś takim innym he-manem........ (mniej napakowany jakis), ze świetlówką ?????. Ja to kiedyś oglądałem na Angielskim Cartoonie (achh te odcinki nie po kolei) ;-)))
P.S. Dla niektórych było to wieki temu (początek lat 90, druga satelita we wsi) [Arkon - pamięta ktoś ich reklamę ;-))))))))] |
Na Cartoon Network leci, ale nowe przygody. Beznadzieja w porównaniu z serią z lat 80.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:32. |