![]() |
Cytat:
Tylko weź taki Który jest oryginalnie zapakowany przez świstaka w sreberko ^_^ |
;) oddaj liteona do servisu
ale nie biesz nowego liteona tylko nagrywarke innego producenta np: lg ,pioneera. Dostaniesz nody model, szybszy i który więcej potrafi. pozdro. |
Cytat:
|
Cytat:
Masz racje, popróbuj różnych płyt i może to pomoże Czy działa Ci nagrywanie CDRW ? |
[QUOTE=Testus]
Cytat:
@Alex_id Kup TDK DVD+R ta płyta musi już ruszyć :taktak: |
[QUOTE=Alex_id]Posiadam stacjonarny odtwarzacz DVD Aiwa HT-DV90 i niestety nie chce on czytać płyt nagranych Liteon-em 811S ??? (bios HS0R z włączonym bitsettingiem).
Bo i nic nie zrobisz. Ta nagrywarka jest do kitu i tyle. Popróbuj inne plyty. U mnie ok chodzilo DVD+RW z bitsettingiem Pomimo, ze stacjonarka niby odtwarza DVD-R to nagranych na LITKU 811S nie odtwarzała. (na kompie super) Te same płyty nagrane NECiem odtwarza super Sam juz nie wiem, ale Litka własnie wystawiam na allegro. |
funkcja "szukaj" a bedzie ci dane znalezc :)
|
Cytat:
Cytat:
I proszę, nie mów do mnie MATOLE :nie: Bo pomyślą, żeśmy bracia A jeżeli mówimy o śmieceniu na forum A także o idiotyzmach i bleblaniu To sprawdź posty gościa o nicku alex_id BTW I zachowaj swoje komentarze dla siebie Bo jeszcze masz mleczko na pod noskiem ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
I napęd odczytuje co jest napisane na wierzchu płyty prezentując wynik na ekranie :O Program który do tego posłuży O ile dobrze pamiętam nazywa się: Upside-DOWN - wystarczy wersja 1.0 ^_^ Cytat:
Info -> Disc pozycja Booktype musi być DVD-ROM :taktak: |
|
Cytat:
Czy z każdym biosem od HS0P w góre działa zmiana "zmiana księgi" w liteon 811S ? |
nagrywasz na + czy - ???
tylko plytki + mozesz zmienic na dvd-rom |
A może chciałbyś nowy model np. 1213S :D Jak tak to idź do serwisu i powiedź im, że nie czyta Ci nagranych płytek ale nie stacjonarne dvd (bo wtedy nie uznają) ale sama nagrywara :taktak: Na nowym modelu powinien ten błąd zniknąć :D
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:51. |