![]() |
nagrywarka DVD z ameryki
chcialbym sobie przywiesc z USA nagrywarke DVD bo sa troszke tansza ale slyszalem ze moge miec jakies problemy z nia w polsce - ponoc chodzi o jakies zabezpieczenia i ze plyty nagrane na amerykanskiej nagrywarce nie beda odczytywane na czytnikach kupionych w polsce
czy to prawda? czy moge sobie bez obaw kupic taka nagrywarke? pozdrawiam ccezarr |
Cytat:
Twoje obawy są jak najbardziej słusznę :smutny: Ale nie ma takiego problemu, z którym nie można byłoby sobie poradzić :D O ile w polsce na pewno będą problemy z tą nagrywarką :taktak: To uwierz mi, że w Polsce obejdzie się bez nich :> Jeżeli jednak nie ufasz Polsce To musisz niestety zakupić większą ilość nośników (tak z 1000szt. na początek) w kraju Z którego pochodzi nagrywarka - to dla pełnej kompatybilności :taktak: Wspomnę tutaj także o jeszcze jednej ważnej rzeczy Nie zawsze zagraniczne nagrywarki współpracują z polskimi komputerami :O Lepiej sprawdź to od razu - bo potem będziesz miał problem :D No a teraz czas nakopać do dupy temu Kto ci takie bajki opowiada :worek_tre Blokady regionalne bywają, a i owszem - na płytach tłoczonych :taktak: Jeżeli inteligentnie obejdziesz te zabezpieczenia To możesz się cieszyć w pełni funkcjonalną kopią Wirującą w czytnikach DVD przeznaczonych na Polskę :taktak: Podobno można to zrobić tymi zakazanymi programami Ale ja nawet boję się wymówić ich nazwy - bo wiesz Listonosze są wszędzie :O I bynajmniej nie zajmują się tylko roznoszeniem listów ... :> Ale sieć jest wielka .... :D |
Władcę Pierścieni niedawno oglądałeś Vizzi czy co? :) A może Gwiezdne Wojny? Czy moze po prostu za dużo złocistego nektaru? :):):)
|
Vizzi ??? || :D
|
Cytat:
Gwiezdne Wojny już mnie nie rajcują, zresztą nigdy tak nie było :D Władcy Pierścieni także nie oglądałem :nie: Zresztą niczego z Trylogii :O No nie ma kiedy !!! :smutny: Nektar? Hmmm ... Cóż ... Czasami bywa, góra dwa nektary jednorazowo :piwko2: Więc to chyba nie to :nieee: Ale o co właściwie chodzi :O |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:16. |