![]() |
dzięki . a z tym czytaniem forum to dla mnie jest tak jak dla pierszoklasisty czytanie o różniczkowaniu czy całkach :).ripowanie , nośniki odwrotne itp. to język dla mnie (mam nadzieję tylko narazie) conajmniej nie zrozumiały ...pozdrawiam
|
:spoko:
|
Cytat:
I każdy miał jakieś problemy :podbite: Jednak niektórzy zadali sobie trud poczytania :O Chociażby tego forum lub nawet cdrinfo.pl I żeby nie zostawiać cię na pastwę losu i niebezpieczeństwo choroby nerwicowej :wsciekly: Połączonej z myślami samobójczymi Podrzucam dwa linki: :czytaj: LINK 1 LINK 2 Polecam lekturę, bo wiesz co? Z takimi problemami jak ten topic Równie dobrze mógłbyś napisać: "Dzisiaj się urodziłem. Jak żyć? " :idea: |
No faktycznie jesteś zielony.... W ramach odzieleniania proponuję przestudiować tę stronę
|
zielony
[COLOR=SeaGreen]jestem całkiem zielony ... chciałbym nagrywać płytki dvd ale nie wiem zabardzo jak ... niby proste ale już sam wybór programu to koszmar -ten kompresuje tak że zmieścisz 9 gb na płytce 5 gb tamten nie czy pinnacle to dobry program ? czy faktycznie tak da się kompresować ?[/COLOR] ???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:30. |