![]() |
Clone Audio Protector 1.1
Czy komu¶ udało się skopiować płytę audio zabezpieczon±
przy użyciu tego programu? Mnie sie nie udało zrobić zrzutu ani do wav (jedynie pierwsze 30 sek) ani zrzutu image tak zabezpieczonej płyty. (moj dvd i nagrywara odmawiaj± zrzutu takiej płyty pod różnymi programami a niektóre kopiuj± jedynie taki image że muzyka trwa 30 sek, moge sobie również posłuchać windowsowym odtwarzaczem audio 30sek.) płyte zabezpieczyłem standardowo (2 rodzaje zabezpieczeń, 30sek). I tutaj zwracam się do wszystkich kombinatorów aby spróbowali tego fanta rozgryĽć. Autor programu napisał : cd protected with these methods is NOT impossible to copy, but yes it is very difficult to copy it. Mnie interesuje raczej "HOW to copy it?" Czekam na opinie. |
narazie stracilem tydzien- no nie na okraglo i nic.
Program zmienia - jak zauwazyles TOC -plyty. Z duza niechcęcie myslę o chwili - jak tloczone plyty beda w tym zabezpieczone. Pozostaje żywić nadzieję, że nie- bo to orgraniczy odbiorców - CRplayery w komputerach OUT |
Czy możecie napisać co¶ więcej o Clone Audio Protector 1,1? Sk±d bierze się to zabezpieczenie? Czy to jaki¶ ogólnodostępny program, czy nowe ""genialne" zabezpieczenie?
|
z cdrinfo. Na szczęcie lub nie dotyczy tylko plyt audio.
jest do klonika" " - ale jak jest- to trzeba sie liczyc że bossowie swiata audio zaczna zabezpieczac nim swoje plyty, tym bardziej, ze do tej pory te zabezpieczenia nie byly specjanie uciazliwe. A po zabezpieczeniu plytki nie mozna jej odczytac w CDRomie komputera- a jak nie mozna odczytac-to nie mozna przegrac i po zawodach. Oczywiscie moge zawsze podlaczyc wyjscie audi playera do IN karty i przegrac i tak poprawic jakosc, ze kto nie wie to nie bedzie wiedzial - ale to juz nie to |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:06. |