Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Kto moglby zrobic logo? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kto-moglby-zrobic-logo-40578/)

DreamCrusher 01.10.2004 17:39

Kto moglby zrobic logo?

Witam!

Czy moglby ktos w wolnym czasie zrobic logo na moje forum [Forum Muzyki Metalowej] - http://dhost.info/zuk4u ? Bo ja to jestem w sprawach grafiki kompletne beztalencie..

bakupl 01.10.2004 17:44

Metalowej?? :D Ja z chęcią słucham metalu to nie będzie problemu ;D

epol 01.10.2004 18:30

zuk4u szkoda tylko, że na twoje forum nie można wejść bez rejestracji :(

cyki 01.10.2004 18:36

I to jest właśnie super sposób na odstraszanie ludzi. Po pierwsze trzeba podać mail to wielu zniechęca, po drugie trzeba pamiętać hasło, to też wielu zniechęca. A tak fajnie byłoby bez tego rejestrowania żeby zobaczyć czy warto odwiedzać forum.

DreamCrusher 01.10.2004 18:51

Ilość załączników: 1
na nie sie normalnie da wejsc bez rejestracji - po prostu jest teraz zamkniete i nikt tam poza mna nie wejdzie - musze wgrac tam pliki pl bo jest wszystko po angielsku, poustawiac dzialy i skonfigurowac mnostwo rzeczy [bo przy aktualizacji na hoscie na ktorym stoi forum musialem wgrywac wszystko od poczatku], poza tym jest napisane ze "ponowne otwarcie - 02.10.2004" - czyli jutro
aha a na tym forum poprzednio mialem zarejestrowanego 1 usera bo cos nie mam pomyslu jak to forum rozreklamowac :|

@bakupl
dzieki wielkie!
poki co nie wiem jak z rozmiarem - chyba bedziesz musial to poki co robic na oko a potem ja sie bede maeczyl z dopasowaniem.
Wyglada to dosc dziwnie bo tam jest taki niebieski pasek a logo ktore jest to jest to co w zalaczniku wiec nie wiem co z tym paskiem ktory jest pod nim - albo to logo bedzie musialo byc tak szerokie jak ten niebieski pasek zeby go calego zakryc albo ten pasek da sie jakos dopasowac tyle ze wyglada to tak jkaby zmiana szerokosci paska powodowala zmiane szerokosci calego forum.

bakupl 01.10.2004 23:29

Na forum nie wchodziłem, a po logu widze że to jest IPB 2... i dobrze IB RLZ!=D

Remix 02.10.2004 00:02

Witam!

"Powered by Invision Power Board(Trial) v2.0.0 ***169; 2004 IPS, Inc."

Trial? - jakas niezla lipa :)

Piterniel 02.10.2004 07:34

Cytat:

Napisany przez Remix
Witam!

Czemu nie ma tylko opcji IP Chat czy Dynamic i jakiejś tam jescze, ale forum chodzi w 100% w pełnej wersji. A trial się kończy wtedy kiedy już będziesz wiedział, że przetestowałeś skrypt forum

Pozdro

DreamCrusher 02.10.2004 07:39

Cytat:

Napisany przez Remix
Witam!

Cytat:

Napisany przez Rikki@forums.invisionpower.com
We don't define how long your trial is; we leave that up to you. When you feel you've finished evaluating the software and decide it's right for you, you should purchase a license original.gif

Tylko szkoda ze pare dni temu IPS stwierdzilo ze juz nie bedzie wiecej darmowych wersji, ale cii co uzywali 2.0.0 moga jej nadal uzywac

@bakupl
no to teraz czekam na logo ;)

gallus 02.10.2004 12:02

A jak już tak dyskutujecie o forach, to czy może ma ktoś spolszczenie do vBulletina 3.0.3??

polakT 02.10.2004 14:18

pytanko

nie wiem czy juz tak zostanie ale ja bym proponowal kolorystyke uastawic na jakies ciekwaszy kolor w klimacie, bo to jakies, jak na moj gust, za jasne jest

epol 02.10.2004 14:41

Cytat:

Napisany przez thomascamel
nie wiem czy juz tak zostanie ale ja bym proponowal kolorystyke uastawic na jakies ciekwaszy kolor w klimacie, bo to jakies, jak na moj gust, za jasne jest

Dobra uwaga. Kolor mógłby być inny.

Maciej 02.10.2004 15:15

Cytat:

Napisany przez epol
Dobra uwaga. Kolor mógłby być inny.

np.Black :pirat:

DreamCrusher 02.10.2004 15:16

Tylko ze to nie takie proste - o ile moge wgrac ciemnego skina o tyle skad ja wezme buttony do niego? Bo te niebieskie za nic nie beda pasowaly /pomijajac fakt ze maja one jasna obwodke bo sa do jasnego tla wiec na czarnym wygladaja okropnie/
A i jeszcze co do buttonow to da sie znalezc je w innych kolorach tyle ze nie PL

edit:

no dobra - skin zostal zmieniony, buttony sa co prawda po angielsku ale moze cos wykombinuje.

epol 03.10.2004 12:24

Kolor już jest ładniejszy. Czekamy na otwarcie.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:18.