![]() |
PANOWIE POMOCY BIG PROBLEM LG GCE-8160B
NIC NIE ROZUMIEM MIAŁO BYĆ ŚWIETNIE A NIE MOGE NA NIEJ NAGRAC ŻADNYM INNYM PROGRAMEM NIŻ CLON ROBIE TYLKO IMICZ I Z NIEGO NAGRYWAM A JEŚLI MAM COŚ NA DYSKU TO ZA CH..... NIE MOGE TEGO NAGRAĆ WSZYSTKIE PROGRAMY WIDZĄ JĄ JAKO HL-DT-STD8160B I JEST TO JAKIŚ SYMULATOR NAPĘDU ????????????????????????
|
napisz cos wiecej, tzn. jakich programow uzywales, jakie sterowniki masz zaladowane, jaki system, jaka plyta glowna, chipset plyty glownej, sposob podlaczenia, jak nagrywales i co, od kiedy sprawa sie rabie i czy na poczatku wszystko gralo...
|
Opisz dokładnie problem - sterowniki, wersje programów, napisz czy próbowałeś nagrywać z podobnym rezultatem po kompletnej reinstalacji Windows-a.
|
Wznowie ten temat gdyz tez mam problem z ta nagywarka a posiadam ja dopiero 10 dni ;(
A wiec na poczatku bylo dobrze, nagralem 2 plytki uzylem pare razyw charakterze cdroma i pare dni z niej nie korzystalem a dzis kcialem co wypalic i kaplica ;( naped nie odczytuje zadnych plytek :(( co mam zrobic prosze o Pomoc... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:44. |