![]() |
Wirtualny napęd
Witam !!!
Chciałbym zainstalować wirtualny napęd w swoim systemie , ale jakiego programu użyć ? bo w nero go nie ma Pozdrawiam Paweł |
Cytat:
Ale chyba w WinOnCD jest :taktak: Może być też VirtualCD Albo Alcohol 120% :mruga: |
proponuje zainstalować Alcohol 120% będziesz miał wirtulany napęd (nawet kilka ) i dobry program do wypalania z obrazów
P.S w nero jest a nazywa się Nero ImageDrive |
Cytat:
I faktycznie - można mieć po nim kilka wirtualnych napędów ... :sylwek: ^_^ |
Albo jeszcze Daemon Tools . Taki wirtualny demon;)
|
Popieram DJ HACKER'A "Daemon Tools" jest spoko i do tego całkiem darmowy /legalny/ i istnieje możliwość spolszczenia. Używam go od 6 miechów i moim zdaniem jest dobry w tym do czego jest przeznaczony.
Polecam. |
ja uzywam z winoncd 6 i tez jest fajny :)
|
A ja nic nie używam :nie:
I też jest fajnie :banan2: |
Wprawdzie mam zainstalowanego Alcohol'a 120 który ma "wbudowany" emulator napędów ale używam Daemon Tools'a :spoko: i go polecam.
|
Kolejny głos za Daemon Power Tools :peace:
Aktualnie moja wersja to 3.47. Prosty, wygodny i nie zżera pamięci. Czasem tylko przeszkadza brak więcej niż 4 napędów, ale na codzień jest super. Ma jeszcze możliwość emulowania zabezpieczeń, ale jeszcze nie miało okazji mi się to przydać. Inne płatne programiki to: CDS VIRTUAL CDROM Fantom CD Virtual Drive 2000 VirtualCD Poza tym Nero ma Image Drive'a, no i Alcohol też własny posiada. :) |
No skoro tak
To tylko DAEMON TOOLS :matrix: |
Stawiam na Deamona. Robisz obraz płyty CloneCd i wszystko gra. :)
|
Cytat:
Virtual CloneDrive (Version 5.0.1.3) dobry do dvd:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42. |