![]() |
No Ćmiłów to pewnie fajne miejsce , wnioskuję z opisu !
Ale panowie tylko litek i litek :buu: A ja zamieszczę taki art. http://cdrlab.pl/forum/showthread.ph...2&page=2&pp=10 Może kolegę SpeedMaStEr zainteresuje ? |
Cytat:
Do ciebie też nie Poza tym co napisał legion :D |
Cytat:
|
Do Ćmiłowa nie wysyłali żadnego :nieee:[/QUOTE]
viZZARD co chcesz od Ćmiłowa? tak sie sklada ze urodzilem sie w Policach i kilkanascie lat mieszkalem tam i w Szczecinie, ale koleje losu rzuciły mnie na front wschodni do Lublina skąd po paru latach wyniosłem się na jego peryferie tzn do Ćmiłowa - i nie żałuje, spokój , cisza, psy biegają, kury srają. od ponad dwóch lat jestem stałym czytelnikiem tego forum, a ten post to taka troche prowokacja. już nie bede zadawał takich głupich pytań, pozdrawiam ALL |
Cytat:
chodzi ci o przelutowanie cdromu samsunga czy o wypalarke dvd ? skad wiesz jakie ja mam wymagania? |
Cytat:
--------------------------------------------------------------------- @SpeedMaStEr kup samsunga naprwde bedziesz zadowolony Lg nie podola twoim wymagania a litek odrazu sie spali:D |
Cytat:
Ale takie przeróbki dotyczą tylko Litków z serii Gold Edition Ja niestety nie trafiłem na takiego :nie: Ale jest gość - Turboni - który tak właśnie przerobił I zobacz jego wyniki w wypalaniu DVD :O Zwróć się do niego - to może cię oświeci jak to zrobił :czytaj: Wiem jednak z pewnych źródeł, że tych Litków było tylko kilkadziesiąt :kapkap: A dostępne były tylko w Warszawie i Krakowie Do Ćmiłowa nie wysyłali żadnego :nieee: |
Cytat:
ale jaki model cdromu???? wszystkie czy nie? bo ja mam lg52, i jak bym polutował to z jaką prędkościa bedzie wypalał płytki??? czy wpływ na prędkośc wypalania może mieć ilość zużytej do lutowania cyny? jaki wpływ na pózniejszą prace napędu będzie miała temperatura lutowania?czy taki przelutowany cdrom będzie poprawnie nagrywał dvd-dl??? odpisz pilnie bo już rozebrałem napęd i lutownica mi się grzeje. mam nadzieje że sobie nie robisz jaj z tym przerobieniem cdromu??? czekam na dalsze instrukcje odnośnie lutowania. pozdrawiam . pa |
Chociaż to odpisywanie na temat, który był już xxx razy na forum może wnerwić :taktak:
|
Cytat:
No nie? :mruga: |
Cytat:
To wiedziałbyś, że po przelutowaniu kabelka zapis/odczyt I połączeniu odpowiedniej ścieżki na płytce wewnątrz napędu Można odblokować funkcję zapisu :taktak: I jest to możliwe :wow: :sciana: |
Ja nie jestem poddenerwowany :nie:
|
widze ze nie pogadam z wami, wszyscy jacys podenerwowani
no nic na razie spadam , jak kogos urazilem swoim brakiem wiiedzy to sorry, pa |
LiteOny nie są awaryjne.
Ludzie zanoszą np. sprawną 832S po to by dostać 1633S dzięki serwisowi LiteOn'a :D I wtedy taki sprzedawca mówi, że litek jest awaryjny :taktak: a to jest nieprawda :nie: |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:39. |