![]() |
Co Mam KupiĆ ??
Chcę kupić nagrywarkę dvd-duble layer... Co mi polecicie ?? Mam oko na sony dru-710a :czytaj:
|
No to ją kup !
A tak spytam nie masz większej czcionki ? Bo po zastosowaniu jeszcze większej może dostał byś jakąś bardziej sensowną odpowiedż ! :haha: |
Cytat:
Post nr 6 |
Cytat:
Na razie jesteśmy kwita :przybij5: |
albo powiem tak nie kupuj po co ci nagrywarka dvd lepiej kup sobie nagrywarke cd :)
a tak pozatym jest taka fajna funkcja na forum co zwie sie "szukaj" i jakbys troszke wysilku wlozyl to bys znalaz odpowiedz na swoje pytanie a jak nie chce ci sie szukac to pare tematow nizej jest nie jeden taki temat a czcionke mogles zrobic wieksza bo troszke za mala i jakos slabo moglem przeczytac co napisales :> |
O M G ! ! !
|
Cytat:
:rotfl: :D :rotfl: :D :rotfl: |
Cytat:
Wiem że jesteś lepszy i to szanuję :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
I mam nadzieję, że tak to traktujesz :taktak: I nie chciałbym rozpatrywać tego w kategoriach: lepszy i gorszy :nieee: Bo nie o to chodzi I nie jest to takie oczywiste :mruga: Po prostu twój odwet nastąpił w kontekście TYCH wydarzeń :czar: |
Dziękuje wszystkim za sensowne odpowiedzi... Jeśli chodzi o czcionkę to nie wiedziałem, że będzie taka duża, na innych forum troszkę inaczej to wyglądało. :\
|
Cytat:
:polska: |
loki: zacznij od funkcji "szukaj", a potem wyjaśniaj wątpliwości :papa:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:28. |