![]() |
o Idei zlego slowa powiedziec nie moge (puki co)
mam u nich abonamet lacznie ponad 3 lata i nic mi nei wykracili ustarki techniczne szybko rozwiazywali, w BOK wszystko od reki zalatwiali wszystkie swoje omylki z przeprosinami naprawiali... wiec jestem zadowolonym klientem ale tych samych swoich (czytaj Plus) odradzam :) |
stawiam na jedno i drugie .
znajomy zatrudnil sie w erze i mial szkolenie 3 miechy a inny najpierw w plusie a potem w idei i mial po 10 dni szkolenia - wiec samo przez sie rozumie sie co i jak :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mr_spock@ mocne!!! :D
nie bedzie to odpowiedz na twe pytanie - obawiam sie ze jedno i drugie ... |
Odkopuje temat :)
kolejny przyklad... ze Sami swoi stosuje jakas dziwna polityke trzy razy dzwonilem do BOK pierwszy raz - "prosze zadzwonic w godzinach pracy" drugi raz - " prosze poczekac na zgloszenie konsultanta" ... i ciszaaaaaa przez kilka min trzeci rez - to samo co wyzej, ale juz sygnal oczekiwania sie pojawil. Zglasza sie gosc. Pytam go, jak wylaczyc poczte, na to jego pytanie - abonament, czy simplus? odp: sami swoi -To zle sie pan dodzwonil, musi pan wybrac "8877" -tak wybralem -ale ja pracuje w plus GSM, a nie w sami swoi, HAHAHAHAHA niech pan wybierze 8877 -TAK WYBRALEM! -a to prosze chwile poczekac puscil mi jakas melodyjke, a po 30 sec podal kod deaktywacji... czy ta firma zatrudnia *****i, czy sama jast popierdzielona? |
Cytat:
|
Cytat:
a jeszce cos mi sie przypomnialo :D lepiej jak ich szczypie dupa niz mnie/nas :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
w sami swoi... zadzwonil bym do BOK, ale nie ma nic na koncie, a zdrapki dostac nei idzie :) polaczenie - 1zl |
Cytat:
|
Cytat:
ale to nie o to chodzi... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:02. |