![]() |
Cytat:
|
Cytat:
-- Pozdr. Artur S. |
CCE SP Trial Version runs only Windows NT 4.0 SP6 , Windows 2000 or Windows XP to wyskakuje kiedy zamierzam instalować CCE czy to wina Windowsa dodam że mam Milenium nieraz próbowałem DVD2DVD-R ale zawsze były jakieś problemy jaknie chciał sie instalować DVD2DVD-R na XP teraz niechce sie instalować CCE na Mileniumie, ale i tek z góry dzięki
|
Cytat:
Jak masz jakieś namiary www, to byłbym wdzięczny... Pozdrawiam, |
Cytat:
|
Co do "maximum smothness" sie nei wypowiem bo moja wiedza w temacie shrinka zatrzymala sie na wersji 3.1, gdzie rezultaty byly oplakane. DVD2DVDR professional to swietny program ktory wygladaem i postota przypomina programy typu DVDShrink/CloneDVD (graficzne GUI do wycinania dodatkow, sciezek audio, napisow itd) z jedna tylko roznica ze do kodowania uzywac oczywiscie CCE w zadanej ilosci przebiegow. Po prostu marzenie magazyniera - full prostoty obslugi i full jakosci. Polecam!
|
Cytat:
PS. Nie słyszałem o DVD2DVDR Professional.. |
A co mam zrobić jeśli niemoge zainstalować CCE dodam że mam Windowsa Milenium
|
100% szybkosci 0% jakosci : DVDShrink
50% szybkosci 50% jakosci : DVD2ONE 0% szybkosci 100% jakosci : DVD2DVDR PRofessional z zastosowaniem CCE 6 przebiegowego Po temacie... |
/mode złośliwy ON
Przede wszystkim Brain 1.0 (mogą być późniejsze wersje) A potem zerknij tu /mode złośliwy OFF Jarek, bez urazy, ale tego typu pytania padają na tym forum dość często. Opcja Szukaj na prawdę działa. ^_^ |
np. DVDShrink+nero
|
Jakiego programu użyć przy DVD-9
Mam ogromną prośbe jak w najłatwjejszy sposób skopiować dwuwarstwową płyte ( DVD-9 ) na zwykła płytke o pojemności 4,7 Gb , jakiego programu uzyć.
Dodam że chciałbym żeby to był program który skompresuje mi zawartość płyty do wielkości 4,7 Gb z góry dzięki |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:06. |