![]() |
Co zrobić ?!?
Witam wszystkich ...... wiem najlepiej poszukac takich tematów a nie zawracac ludzią głowy ale niestety nie mam czasu :nie: Muszę kupić nagrywarkę DVD nie mam pojęcia na ten temat w dodatku gdy zobaczyłem te oznaczenia tym bardziej nic nie wiem :buu: masakra "DVD-R , DVD+R , DVD-RW , DVD+RW" o co chodzi ?? co kupić zeby nie bylo niespodzianek typu braku obsługi jakiegoś formatu. Poza tym tak w 2 zdaniach jak rozumieć te oznaczenia ? dvd-r,dvd+r...itd.
Z góry wszystkim dziekuję za odpowiedź i pozdrawiam |
|
A ile chcesz wydać na nagrywarkę, jeśli można wiedzieć?
Może Pioneera, albo Neca |
piszesz:
Cytat:
|
Cytat:
Robisz skok na wypożyczalnię? :D Moja drobna szczera dygresja: Jeżeli nie masz pojęcia co to DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW To najpierw poszukaj, poczytaj i dobierz sobie sprzęt sam do własnych potrzeb Bo potem będziesz żałował :taktak: A bez znajpmości podstaw nagrywania Lepiej się do nagrywarki nie bierz Bo za chwilę posypią się tematy Podobnej treści jak zapodałem w TYM poście :czytaj: Lub podobne Zresztą jak nie masz czasu poczytać To kiedy będziesz wypalał? :idea: :czar: |
Cytat:
No fakt , jak niemasz czasu , to kupuj orginały ! Zrobienie dobrej kopii wymaga wiele czasu ! A jak dudków mało to zorganizuj trochę czasu i poczytaj ! Bo inaczej to tylko płacz i zgrzytanie zębów ! |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:04. |