![]() |
Pinnacle Studio i chaptery
Witam
Czy w Pinnacle Studio jest możliwość podzielenia poszczególnych rozdziałów na chaptery ? jeśli tak, to oczywiście jak to zrobić ? Pozdrawiam i liczę na pomoc |
musisz wejść do zakładki tworzenia menu....
ja mam za to inny problem: renderuje, potem kompiluje i na końcu wyrzuca komunikat że nie może wyrenderować projektu. ?!?!?! a tak na marginesie zauważyłem że po zainstalowaniu upgrejdu do wersji 9.1 pogorszyła się jakość przechwytywanego materiału.... |
Cytat:
Zauważyłem że pomaga wtedy ( przynajmniej u mnie) zapisanie projektu , skasowanie ręcznie plików temp dotyczących tego projektu i co ważne restart. Wtedy zapuszczam zapisany projekt jeszcze raz i o dziwo renderuje bez błędu. Stosuję u siebie tylko renderowanie i kompilacje , bez zapisywania na płytkę. Zapisu dokonuję w nero , po stworzeniu obrazu płytki programem ImgTools. :pisze: |
Czyżbym znalazł kogoś kto używa Pinnacle studio 9? Długo go używasz - miałbym parę pytań - najlepiej na gg.
|
Cytat:
|
Cytat:
O co tu chodzi? |
pinnacle studio 9
Witam ja używam tego programu dosyć intensywnie i generalnie jestem bardzo zadowolony, brakuje mi w nim paru rzeczy (np przezroczystego kwadratu na filmie jako podklad do przezroczystycz napisow) jednak robie prawie wszystko co chce. Przy przyzwoitych parametrach kompa (ATH 3 GHz 1GB RAM) program chodzi stabilnie, tez nagrywam w nero, wykonalem juz w PS9 okolo 50 projektow, pozdrawiam
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:16. |