Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   DVD-Video (https://forum.cdrinfo.pl/f13/)
-   -   Pinnacle Studio i chaptery (https://forum.cdrinfo.pl/f13/pinnacle-studio-chaptery-40799/)

LUCAN 05.10.2004 21:46

Pinnacle Studio i chaptery

Witam
Czy w Pinnacle Studio jest możliwość podzielenia poszczególnych rozdziałów na chaptery ?
jeśli tak, to oczywiście jak to zrobić ?
Pozdrawiam i liczę na pomoc

alf 06.10.2004 09:27

musisz wejść do zakładki tworzenia menu....

ja mam za to inny problem:
renderuje, potem kompiluje i na końcu wyrzuca komunikat że nie może wyrenderować projektu. ?!?!?!

a tak na marginesie zauważyłem że po zainstalowaniu upgrejdu do wersji 9.1 pogorszyła się jakość przechwytywanego materiału....

Atronic 06.10.2004 11:12

Cytat:

Napisany przez alf
musisz wejść do zakładki tworzenia menu....

ja mam za to inny problem:
renderuje, potem kompiluje i na końcu wyrzuca komunikat że nie może wyrenderować projektu. ?!?!?!

a tak na marginesie zauważyłem że po zainstalowaniu upgrejdu do wersji 9.1 pogorszyła się jakość przechwytywanego materiału....

U mnie czasem wyrzuca komunikat , że nie może zrenderować pliku i ble,ble ...
Zauważyłem że pomaga wtedy ( przynajmniej u mnie) zapisanie projektu , skasowanie ręcznie plików temp dotyczących tego projektu i co ważne restart.
Wtedy zapuszczam zapisany projekt jeszcze raz i o dziwo renderuje bez błędu. Stosuję u siebie tylko renderowanie i kompilacje , bez zapisywania na płytkę. Zapisu dokonuję w nero , po stworzeniu obrazu płytki programem ImgTools. :pisze:

alf 06.10.2004 11:21

Czyżbym znalazł kogoś kto używa Pinnacle studio 9? Długo go używasz - miałbym parę pytań - najlepiej na gg.

Atronic 06.10.2004 11:33

Cytat:

Napisany przez alf
Czyżbym znalazł kogoś kto używa Pinnacle studio 9? Długo go używasz - miałbym parę pytań - najlepiej na gg.

długo ? hmm. jakieś kilkanaście płytek

alf 07.10.2004 14:52

Cytat:

Napisany przez Atronic
U mnie czasem wyrzuca komunikat , że nie może zrenderować pliku i ble,ble ...
Zauważyłem że pomaga wtedy ( przynajmniej u mnie) zapisanie projektu , skasowanie ręcznie plików temp dotyczących tego projektu i co ważne restart.
Wtedy zapuszczam zapisany projekt jeszcze raz i o dziwo renderuje bez błędu. Stosuję u siebie tylko renderowanie i kompilacje , bez zapisywania na płytkę. Zapisu dokonuję w nero , po stworzeniu obrazu płytki programem ImgTools. :pisze:

Mimo skasowania wszystkich plików temp tego projektu i renderowania (po restarcie) od początku - dalej wyskakuje błąd - Nie może zrenderować projektu..
O co tu chodzi?

mgap 11.10.2004 15:03

pinnacle studio 9

Witam ja używam tego programu dosyć intensywnie i generalnie jestem bardzo zadowolony, brakuje mi w nim paru rzeczy (np przezroczystego kwadratu na filmie jako podklad do przezroczystycz napisow) jednak robie prawie wszystko co chce. Przy przyzwoitych parametrach kompa (ATH 3 GHz 1GB RAM) program chodzi stabilnie, tez nagrywam w nero, wykonalem juz w PS9 okolo 50 projektow, pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:16.