Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Fajne programy do ataku mając kogoś ip. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/fajne-programy-ataku-majac-kogos-ip-40831/)

legion 07.10.2004 23:52

Cytat:

Napisany przez yahol
Zgubilem watek!
Jakie bylo pytanie?
Aha!
No i nabijajcie sie, nabijajcie. A sami jak zaczynaliscie?!
Od sikania w pieluche!

kiedys pampersow nie bylo wiec sikalo sie gdzie popadnie :) ale teraz technologia poszla do pszodu az na dazyc sie nie da:D

memorando 07.10.2004 22:07

moja klawiatura czarna po 3 miesiącach używania jest biała:D muszę ją wykąpać hehehe a ty facet idź do mamusi da ci cukierka i może zrobisz włama na jej portfel <rotfl>

adixo 07.10.2004 16:57

:haha: :haha: :haha:
Co za ciekawy i pouczający topic :haha: :haha:

Patrixs 07.10.2004 16:13

a ja wiem jak ukryć partycje dysku :D : dajesz uruchom wpisujesz "cmd" i "diskpart" potem mu dajesz "delete disk c:" powinno zadziałaś :) Powodzenia

javor 07.10.2004 15:21

qrcze ludzie... aż starch teraz pod prysznic wejść... hahahahah

yahol 07.10.2004 15:05

Zgubilem watek!
Jakie bylo pytanie?
Aha!
No i nabijajcie sie, nabijajcie. A sami jak zaczynaliscie?!
Od sikania w pieluche!

Ps: format D: u mnie nie dziala - zadzialal format J: - moze wiecie dlaczego?
A, i miejsca wcale mi nie przybylo! Jest tyle samo 128 mb!
To jakis kit!

epol 07.10.2004 14:29

Cytat:

Napisany przez mr_spock
skusilem sie i zrobilem tak jak napisalas - tajemne "format d:"

to rewelacyjna komenda!! ona chyba uwalnia wolne miejsce na dysku, mialem prawie caly zapelniony i nie moglem juz gier instalowac, a teraz mam pelno wolnego miejsca!

To tylko jedna zaleta...a jest ich dużo więcej :)

mr_spock 07.10.2004 13:57

Cytat:

Napisany przez epol
W końcu ktoś poważnie odpowiedizał na problem.
Gdyby nie zadziałą poleceni Format C: to możesz użyć równie tajnego i pożytecznego dla hackerów polecenia Format D:

Pamiętaj:
Nie mów o tym nikomu!!

skusilem sie i zrobilem tak jak napisalas - tajemne "format d:"

to rewelacyjna komenda!! ona chyba uwalnia wolne miejsce na dysku, mialem prawie caly zapelniony i nie moglem juz gier instalowac, a teraz mam pelno wolnego miejsca!

epol 07.10.2004 13:51

Cytat:

Napisany przez 47
Musisz z menu start (wciskasz taki klawisz z flagą Microsoftu) wybierasz uruchom i teraz uważaj: wpiszujesz tajną komendę "cmd" (znana tylko najlepszym hackerom na świecie) i jak sie pojawi ta bajerancka hackerska konsola wpisujesz "Hack" a po spacji nr IP na który chcesz sie włamać i droga wolna. Specjalne tajne procedury wbudowane w windowsa zrobią wszysto za ciebie. Tylko pamiętaj niekowmu o tym nie mów bo narazisz sie na zemstę hackerów z całego świata. Jak już sie włamiesz tu wpisujesz polecenie format C: ( żeby logi wyczyścić rozumisz tak sztuczka co by cie przypadkiem z FBI nie namierzyli).
Powodzenia w hackowaniu daj znac o rezultatach.
Pozdro

W końcu ktoś poważnie odpowiedizał na problem.
Gdyby nie zadziałą poleceni Format C: to możesz użyć równie tajnego i pożytecznego dla hackerów polecenia Format D:

Pamiętaj:
Nie mów o tym nikomu!!

mr_spock 07.10.2004 00:44

Cytat:

Napisany przez Ziele
W jednym progranie na temat bakterii mówili ze najwiecej bakterii kałowych jest........ w zlewie! A szczególne w gąbce do mycia naczyć. Smacznego hehe :D Wiecej bakterii jest w ciągle czyszczonych mieszkaniach.... blaty, stoły itp to co sie przeciera scierką. A więc czyścioszki wcale nie mają tak czysto :D:D:D

ale te bakterie gina bardzo szybko - jak tylko woda wyparuje

Podobno masa zarazkow jest w syfonie prysznicowym, a jak wlaczamy wode, to z mgielka sie one pieknie unasza trafiajac do naszych pluc :D

Ziele 07.10.2004 00:39

W jednym progranie na temat bakterii mówili ze najwiecej bakterii kałowych jest........ w zlewie! A szczególne w gąbce do mycia naczyć. Smacznego hehe :D Wiecej bakterii jest w ciągle czyszczonych mieszkaniach.... blaty, stoły itp to co sie przeciera scierką. A więc czyścioszki wcale nie mają tak czysto :D:D:D

47 07.10.2004 00:15

Cytat:

Napisany przez Janekkkkk
Potrzebuje programy do ataków mając kogoś ip, ale zadnych trojanów inne jakies dobre ktore mozna znajsc na necie???

Musisz z menu start (wciskasz taki klawisz z flagą Microsoftu) wybierasz uruchom i teraz uważaj: wpiszujesz tajną komendę "cmd" (znana tylko najlepszym hackerom na świecie) i jak sie pojawi ta bajerancka hackerska konsola wpisujesz "Hack" a po spacji nr IP na który chcesz sie włamać i droga wolna. Specjalne tajne procedury wbudowane w windowsa zrobią wszysto za ciebie. Tylko pamiętaj niekowmu o tym nie mów bo narazisz sie na zemstę hackerów z całego świata. Jak już sie włamiesz tu wpisujesz polecenie format C: ( żeby logi wyczyścić rozumisz tak sztuczka co by cie przypadkiem z FBI nie namierzyli).
Powodzenia w hackowaniu daj znac o rezultatach.
Pozdro

Patrixs 06.10.2004 21:26

Cytat:

Napisany przez woitas
eee, raczej długo na tej desce nie pożyją.
chyba, że węchu nie mają...

:idea: dlatego na desce jest ich mniej niż na klawiaturze :spoko:

woitas 06.10.2004 21:01

eee, raczej długo na tej desce nie pożyją.
chyba, że węchu nie mają...

legion 06.10.2004 20:44

Cytat:

Napisany przez Smartek
no i przy okazji ciekawostki na biologie [mowie o bakteriach :P] :D :D
pozdro ;)

bakterie bakteriami ale jak korniki sie za to wezma:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:43.