![]() |
Sdm
witam
poszukuje tekstow piosenek tego wlasnie zespolu i tabulatur... znalazlem kilka ale to malo... bardzo bym prosil o Wasza pomoc... wspomozcie... pomozcie... bede bardzo wdzieczny... to ma byc na prezent... jesli cokolwiek ktos ma na komputerze czy w swoich archiwach na cd prosba o podeslanie na zelea@o2.pl lub jakies linki Tutaj... z gory dziekuje uprzejmie... pozdrawiam i czy ktos posiada takie informacje jak... ile dokladnie wypuscili albumow a takze ile maja lacznie piosenek ??? |
No nie wiem co znalazłeś, ale to jest oficjalna strona :
www.sdm.art.pl Po wyszukaniu "www.sdm" wyskakuje jeszcze parę fan klubów... |
|
Jeśli bardzo Ci na tym zależy, to mam na komputerze (2CD) ich wszystkie (albo prawie wszystkie - trudno mi powiedzieć, bo nie słucham tego zespołu) albumy, więc mógłbym przegrać i przesłać. Daj znać.
|
Cytat:
zobacze jeszcze na osiolku czy jest i jak by co to dam znac... pozdro |
Cytat:
:) |
Cytat:
|
Wstawcie to proszę na torrenta! :)
Dzięki |
Cytat:
Jakieś dane kontaktowe daj na priva, postaram się wysłać to w tym tygodniu (mam trochę zajęć i generalnie niewiele czasu). |
Cytat:
|
jest na osiollku...
ori-Stare.Dobre.Malzenstwo.(Sdm).Dyskografia.(19.Abumo w).zip zajmuje 1050 mb ja juz mam 80 % :) teraz szukam tabulatur... ale z tym to juz wielki problem :( na necie znalazlem jakies 20 - 30 tabulatur i dalej nic... :( |
A ja poszukuje jednej piosenki ale w jakosci z CD: Opadły mgły, wstaje nowy dzień.
|
Może da się coś zrobić, spytam jutro kolegę, który może coś mieć SDM. :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:14. |