![]() |
kolejny przekret na allegro ??
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=2384856
Co o tym powiecie :D ?? Chyba wkrotce bedzie glosno o cholewagroup :) |
raczej napewno
50% kasy teraz a reszta przy odbiorze i zero komentarzy :D fajnie ludzi naciagaja i jedni juz nawet zakupili :) |
he he... może to następne aukcje słynnego komputery00 :)
|
Panowie ale to nic, jak wszedlem na ich strone i nacisnalem "kontakt" to mi sie komp zwiesil :> (ale to moze przypadek ;))
|
Cytat:
|
tak bardzo profesjonalna, a jak wchodzisz w kontak z nami masz do wyboru rozne kraje - wchodzisz a tam zonk !!! nie ma nic
|
Cytat:
ALE mam juz koronny dowod na to ze to przekret :) Wez zakladke z flaga amerykanska i przeczytaj newsa o rozpoczeciu wspolpracy z rosjanami. To info jest tlumaczone z wprost z tlanslatora :) (a to podobno firma z UK) 'our firm singed contract from Russian company' ('from' to 'z' ale tu chodzilo o 'with' :D ) Albo sam tytul: 'Cholewagroup She entered into Russian market.' :D EDIT - juz zdjeli goscia :D |
Cytat:
|
szybko go zdjeli :)
to sie kolo nasprzedawal :> |
Co ja widze? Gościa juz zablokowali.
|
prosze nastepnym razem ciekawostki na temat allegro pakowac do jednego "worka" np. odswiezajac jakis temat, a jest ich kupa.
Ten temat juz wogole chyba nie ma sensu bo link juz jest nieaktywny (goscia zablokowali ?) |
to przyklej na gorze watek allegro i przekrety to nie bedzie problemu
|
Cytat:
|
To o czym w końcu była ta aukcja?
|
Cytat:
to urok tematow o allegro. mam propozycje - nastepnym razem róbcie jakieś screeny, albo zapisujcie html - wiadomo że aukcje "na krawędzi" długo się nie trzymają |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:55. |