![]() |
Restart kompa
Ilość załączników: 1
Witam...
mam problem i to duży... ostatnio zauważyłem że w aplikacjach które są uruchamiane razem z systemem pojawił się programik "savedump.exe". Jest on niby aplikacją systemową... przez niego mi co jakiś czas się komp restartuje... jak próbuje go zamknąć to też restartuje... jak próbuje usunąć pliki związane z nim -to samo... nie chciałbym znów robić formata więc jeśli możecie to pomóżcie... |
przeskanuj sys programami HijackThis, CWShredder, spy bot s&d, ad aware
|
AdAware robiłem i dupsko... spróbuje innymi...
|
sciagnij sobie hirens boot cd i podczas startu systemu odpal z tej plyty.
znajdz tam volkov commandera [taki dosowy menedzer] i odpal, a nastepnie usun ten pliki i powiazane z nim recznie i uruchom kompa ponownie, tylko uwazaj zeby nie wywalic jakis systemowych plikow |
:> :> No a jak nie pomoże to zrób to co masz w podpisie i tak często radzisz innym :haha: :haha: :haha: 8 ) :>
|
Cytat:
Cytat:
|
Ale teraz kosa trafiła na kamień :P ;)
|
Cytat:
8 ) |
a moze to jakis trojanek i ktos robi sobie jaja restartujac kompa? Przeskanuj kompa jakims dobrym AV polecam KAV 5 Personal. Jezeli nic nie znajdzie to wtedy zacznij myslec powaznie nad formatem heh
Pozdro |
jesli tak to zeby to sprawdzic wystarczy ze odlaczy kompa od neta..
|
Savedump to jest narzędzie do zapisywania zrzutów dla systemu Windows NT.Sprawdź dziennik zdarzeń.
|
Hehe bawiłem się tymi progsami i tak pogmatwałem że nic mi nie działało... no ale zrobiłem mój sposób... FORMAT C: i jest ok... :> dzięki all za pomoc
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro 8 ) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48. |