Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Tp. zwieksza limity (https://forum.cdrinfo.pl/f5/tp-zwieksza-limity-40898/)

siwy_mw 07.10.2004 20:03

Tp. zwieksza limity

pelne informacje tutaj widac wkoncu zaczelo im sie palic pod ogonem jak to mowia lepszy rydz niz 5gb limit ;) , a moze bedzie jeszcze wiecej :cool:

mr_spock 07.10.2004 20:09

czy ktos zaowazyl, ze TP ostatnio zmienilo LOGO??

co ciekawe, takie samo logo (lub bardzo podobne) ma France Telekom (nie wiem, czy to sie tak pisze)

gallus 07.10.2004 20:27

tutaj również małe info: http://di.com.pl/n/?lp=7793&r=1

Predi 07.10.2004 20:33

a ja juz jestem od tepsy niezalezny i mam ich w D, z czego sie taz bardzo ciesze

Berion 07.10.2004 20:34

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
pelne informacje tutaj widac wkoncu zaczelo im sie palic pod ogonem jak to mowia lepszy rydz niz 5gb limit ;) , a moze bedzie jeszcze wiecej :cool:

Odpowiedź na Chello? :D

javor 07.10.2004 20:57

Cytat:

Napisany przez mr_spock
czy ktos zaowazyl, ze TP ostatnio zmienilo LOGO??

co ciekawe, takie samo logo (lub bardzo podobne) ma France Telekom (nie wiem, czy to sie tak pisze)

przecież większość tp s.a. została wykupiona właśnie przez france telecom...

a najciekawsze jest to, że tp s.a. musi niezłą kasę płacić za wykorzystywanie tego logo, ech... jeśli *****izm, to tylko u nas w kraju...

Yony_master 07.10.2004 20:58

Cytat:

Napisany przez siwy_mw

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
Dzięki za info nadal bym wieżył że mam to durne 5GB. :cool:
Lepsze 7 niż 5 chyba??
Niech moc będzie z tobą. :spoko:

kraluk 07.10.2004 21:02

Cytat:

Napisany przez javor
przecież większość tp s.a. została wykupiona właśnie przez france telecom...

a najciekawsze jest to, że tp s.a. musi niezłą kasę płacić za wykorzystywanie tego logo, ech... jeśli *****izm, to tylko u nas w kraju...

Widzisz, francuzi załątwiają sobie dodatkowy dochód...

A wracając do tematu: :jupi:

/edit

A najlepsze jest to:
Cytat:

Napisany przez TP
Dla internautów, którzy potrzebują najwięcej danych z sieci Telekomunikacja Polska wprowadzi od 15 października możliwość dokupienia 2 GB za 9,90 zł brutto. Do końca roku w ramach promocji za tę samą cenę będzie to pakiet 4 GB. Doładowania konta będzie można dokonać za pośrednictwem numeru o podwyższonej opłacie 0-300 900 300 lub dostępnej w Telepunktach karty-zdrapki.

siwy_mw 07.10.2004 21:09

Cytat:

Napisany przez Predi
a ja juz jestem od tepsy niezalezny i mam ich w D, z czego sie taz bardzo ciesze

tez bym tak chcial ale niestety albo i dobrze mieszkam poza miastem i mam mozliwosc tylko na radiowke ale fatalnie dziala wiec maialem tylko jeden wybor tp albo nic ,wiec wybralem mniejsze zlo ;)

Turboni 07.10.2004 21:23

no zawsze mniejsze zlo :)
ale ja tez ich mam gleboko w D...E bo mam po kablowce i zero jakis durnych limitow :D

frog 08.10.2004 02:16

Panowie nie wiecie jak jest jak powiedzmy znajomy ma neo od roku i umowa skonczyla sie 3 miesiace temu okolo i nic w tps nie byl i net dalej jest i placi dalej to samo. Predkosc 640. Teraz umowa mu sie przedluzyla na czas nie okreslony ? Jakies limity dostal ?

Salat3 08.10.2004 03:09

Cytat:

Napisany przez siwy_mw

Dla neo 128 mogli by podniesć do 10GB sknery jedne poronione, bo te 2GB wiecej niech se wsadzą w ....... Co ja se za to kupie? waciki k...a? :klnie: :D :D :D :polska: :kicham:

Kris 08.10.2004 07:13

No i bardzo k...wa ich mać dobrze!

:)

nimal 08.10.2004 07:53

a mi znowu zwiekszyli transfer w kablu bez zadnych oplat, zmian w umowach czy limitow... nie rozumie ludzi majacych kabel(owke/radiowke, oczywiscie w przypadku kiedy firma swiadczy zetelne uslugi) pod nosem i korzystajacych z telepsow... ale ponoc tacy sa :P

legion 08.10.2004 09:57

troche bez sensu jak juz daja 25GB(tpsa)i 50GB(chello) to po cholere sa te limity nie rozumiem ich polityki a slowo limit zawsze odstrasza potecjalnych klientow:) i co beda sie tak przekomazac teraz dialog 2 MB transferu a tpsa no to teraz tylko unas limit 100GB:D
mozna by niezly kabaret zrobic z limitami w roli glownej:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:00.