![]() |
Tp. zwieksza limity
pelne informacje tutaj widac wkoncu zaczelo im sie palic pod ogonem jak to mowia lepszy rydz niz 5gb limit ;) , a moze bedzie jeszcze wiecej :cool:
|
czy ktos zaowazyl, ze TP ostatnio zmienilo LOGO??
co ciekawe, takie samo logo (lub bardzo podobne) ma France Telekom (nie wiem, czy to sie tak pisze) |
tutaj również małe info: http://di.com.pl/n/?lp=7793&r=1
|
a ja juz jestem od tepsy niezalezny i mam ich w D, z czego sie taz bardzo ciesze
|
Cytat:
|
Cytat:
a najciekawsze jest to, że tp s.a. musi niezłą kasę płacić za wykorzystywanie tego logo, ech... jeśli *****izm, to tylko u nas w kraju... |
Cytat:
Dzięki za info nadal bym wieżył że mam to durne 5GB. :cool: Lepsze 7 niż 5 chyba?? Niech moc będzie z tobą. :spoko: |
Cytat:
A wracając do tematu: :jupi: /edit A najlepsze jest to: Cytat:
|
Cytat:
|
no zawsze mniejsze zlo :)
ale ja tez ich mam gleboko w D...E bo mam po kablowce i zero jakis durnych limitow :D |
Panowie nie wiecie jak jest jak powiedzmy znajomy ma neo od roku i umowa skonczyla sie 3 miesiace temu okolo i nic w tps nie byl i net dalej jest i placi dalej to samo. Predkosc 640. Teraz umowa mu sie przedluzyla na czas nie okreslony ? Jakies limity dostal ?
|
Cytat:
|
No i bardzo k...wa ich mać dobrze!
:) |
a mi znowu zwiekszyli transfer w kablu bez zadnych oplat, zmian w umowach czy limitow... nie rozumie ludzi majacych kabel(owke/radiowke, oczywiscie w przypadku kiedy firma swiadczy zetelne uslugi) pod nosem i korzystajacych z telepsow... ale ponoc tacy sa :P
|
troche bez sensu jak juz daja 25GB(tpsa)i 50GB(chello) to po cholere sa te limity nie rozumiem ich polityki a slowo limit zawsze odstrasza potecjalnych klientow:) i co beda sie tak przekomazac teraz dialog 2 MB transferu a tpsa no to teraz tylko unas limit 100GB:D
mozna by niezly kabaret zrobic z limitami w roli glownej:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:00. |