![]() |
LiteOn SOHW-1633S pytanie
kupilem nagrywarke LiteOn SOHW-1633S do tego kupilem plytki gigamaster dvd+r 4,7 gb i mam problem gdyz jak przygotowuje sobie pliki powiedzmy tak kolo 4,65 gb i chce to nagrac wyskakuje mi ze nie ma tyle miejsca na tym dysku, patrze w nero ... disc info... pokazuje ze plyta posiada 4,483 MB ..czy to normalne .. ? dzieki
|
Cytat:
Jak się nie mieści to trzeba zcisnąć ! Zaglądnij na dział DVD-Video , coś tam znajdziesz o zciskaniu :uscisk: :haha: |
bedziem sie macac :>
|
Cytat:
|
glodnemu chleb na mysli
ale wiesz zciskanie mozna dwojako interpretowac :> |
Cytat:
I dlatego jak ktoś chce ścisnąć to mnie się tylko kojarzy z kompresją DVD :haha: No chyba że zobaczył bym jakąś 18-tkę ! to zciskanie mogło by nabrać innego wymiaru ! :haha: Ale tak się rozglądam po kuchni i takiego zjawiska niewidzę :buu: |
ale zobacz jak taka osiemnastka ty cie scisnela to zapomnial bys o sciskaniu dvd:)
o tej godzinie w kuchni to sadze ze ciezko cos znalezc :> ( w szczegolnosci co mogoby cie scisnac) ale jutro w ciagu dnia moze cos (ktos) cie scisnie :> i dopiero bedzie scisniecie :D |
Cytat:
O tej godzinie to w mojej kuchni tylko szufladą mogę coś zcisnąć :buu: Ale może lepiej nie zciskać bo można coś pokręcić i wyjdzie z tego pokrętny temat na zakręcone zciskanie , no i coś się niby rozkręci ale zaraz może to ktoś zakręcić :smutny: |
no moze masz racje - to nie kombinuj juz w kuchni :>
|
Cytat:
|
a to zmienia postac rzeczy :>
to w takim razie nie ruszaj nic innego oprucz kompa :D |
Cytat:
|
a masz czula myszke czy nie czula :)
|
Cytat:
Bo ta nieczuła już śpi ! |